• В България новото Kangoo е вече достъпно за поръчка в

...
• В България новото Kangoo е вече достъпно
за поръчка в
Коментари Харесай

RENAULT ОТВОРЯ ПОРЪЧКИТЕ ЗА НОВОТО KANGOO: ЕЛЕГАНТEН И ПРОСТОРEН ПЪТНИЧЕСКИ ВАН

• В България новото Kangoo е към този момент достъпно за поръчка в на-високото равнище на оборудване Intens с мотор TCe 100 на цена от 41 790 лева с Данък добавена стойност.
• Със своя здрав и атлетичен дизайн, новото Kangoo дава отговор на потребностите на динамични фамилии, търсещи модулност.
• Моделът разполага с пет удобни седалки, 49 литра налично място за съхранение, великодушен багажник от 775 литра и иновативни решетки на покрива.
• Новото Kangoo е оборудвано с четиринадесет помощни средства за управление и се предлага с 1,3-литров бензинов TCe (100 и 130 к.с.) и 1,5-литров дизелов Blue dCi (95 к.с.) мотор.
• Поръчките за равнища на съоръжение Life и Zen ще бъдат отворени през 2022 година

Новото Kangoo има здрав и атлетичен дизайн с хоризонтален оребрен похлупак, отсечена предна част и мощно изразени плещи. Видимо усъвършенствано е с елегантни облицовки и хромирани вложки. Новото Kangoo разполага с LED предни и задни светлини от първото равнище на съоръжение Life*.

Интериорът е трансформиран и усъвършенстван с ново арматурно табло, детайли от тъмно матирано дърво и хромирани вложки. Седалката на лидера е по-ергономична и в интериора се оферират до 49 литра място за предпазване. Звукоизолацията е подобрена с 10% за по-голям комфорт на борда.

Новото Kangoo има най-хубавата досегаемост и обитаемост в своята категория. Вратите се отварят на 90 градуса и достъпът до втория ред седалки е улеснен с плъзгаща врата със непряк отвор с широчина 615 мм. Вторият ред е образец за комфорт и уют, с три комфортни седалки, които са еднакво удобни за както възрастни, по този начин и деца (дори в столчета за кола).

Новото Kangoo резервира цялото улеснение, което го прави толкоз сполучлив модел с 2/3-1/3 сгъваема седалка и сгъваема пътническа седалка, осигуряваща равен под с дължина 2,70 м и товарен размер до 3500 л.

Моделът е оборудван с практични функции като новаторски релси на покрива. Разполага и с напълно новата мултимедийна система Renault EASY LINK с опция за репликация на смарт телефон и свързана навигация на 8-инчов сензорен екран.

Новото Kangoo предлага четиринадесет помощни системи за по-спокойно шофиране, повишена сигурност и улеснено паркиране. Те включват деен спирачен асистент, круиз надзор и ограничител на скоростта с надзор на втурване по наклон, пакет „ Автономно шофиране “, система за предизвестие при съществуване на обект в „ сляпата “ точка и други.

Новото Kangoo към този момент може да бъде поръчано в най-високото равнище на съоръжение Intens, като нива Life и Zen се чака да бъдат лансирани през 2022 година

*Източник: www.renault.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР