• От началото на 2020 г., IND Commerce – компания с

...
• От началото на 2020 г., IND Commerce – компания
с
Коментари Харесай

IND Commerce връща RAM и Dodge на българския пазар

• От началото на 2020 година, IND Commerce – компания с одобрени позиции в автомобилния сектор в България, уголемява гамата от автомобили, които предлага с превърналите се в икони американски марки – Dodge и RAM.
• Това слага началото на бизнес отношения сред IND Commerce и Fiat Chrysler Automobiles (FCA е притежател на марките Dodge и RAM), които ще се развиват и в други посоки.
• Компанията ще употребява дългогодишния си опит и построен екип от професионалисти, с цел да даде на потребителите богата гама от артикули и висококачествени услуги.

От началото на 2020 година IND Commerce прибавя към портфолиото си RAM и Dodge – две марки, превърнали се в икони в автомобилния свят. Компанията има вяра, че автомобилите от двата паметни марката ще спечелят сърцата на българските консуматори с неустоимия си сексапил, експлоатационни характеристики и многофункционалност. С цел да даде висококачествено обслужване на бъдещите си клиенти, новият представител планира изграждането на мощна дилърска мрежа в цялата страна, като първата стъпка в тази посока, към този момент е направена със старта на проекта за нов търговски и сервизен център за гаранционно и извънгаранционно обслужване на марките в гр. София, който следва да бъде завършен в най-кратки периоди.

„ За нас е наслаждение и привилегия да върнем на българския пазар легендарните американски марки, давайки опция на техните фенове да се насладят на несравнимите им благоприятни условия и неповторимата страст от шофирането на тези дръзки и мощни коли, които са не единствено транспортно средство, само че и същевременно жанр и метод на живот. Благодарение на екипа от квалифицирани професионалисти с дълготраен опит в автомобилния бранш, на който е поверена грижата за новите марки в нашето портфолио, с убеденост можем да обещаем на бъдещите си клиенти вискокачествени услуги в областта на продажбите и следпродажбеното обслужване. Силни марки, благонадежден сътрудник, екип от професионалисти – това са основите, върху които ще градим триумфа на Dodge и RAM в България. “, споделя Марин Марков – Бранд мениджър.

В комерсиалния и сервизен център на IND Commerce в гр. София, „ Околовръстен път “ 260, вече могат да бъдат прегледани първите автомобили от моделната гама на RAM, както и моделът Dodge Durango, който предлага 7 места и забележителна мощност, с помощта на 5.7 HEMI двигател.

Първото обществено показване на RAM и DODGE ще бъде на 14-ти и 15-ти март 2020 година, когато марките ще вземат присъединяване в Off-Road Fest в гр. Кърджали.

*Източник: IND Commerce
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР