• Hyundai i20 N е обявен за “Автомобил на годината“

...
• Hyundai i20 N е обявен за “Автомобил на годината“
Коментари Харесай

Hyundai печели най-високите отличия на наградите Top Gear

• Hyundai i20 N е разгласен за “Автомобил на годината “ на годишните награди на Top Gear, превъзхождайки колите от най-впечатляващите марки в света
• Hyundai получи премията „ Производител на годината “, признавайки цялостния принос в промишлеността и с една от най-потентната моделна гама.

Hyundai Motor взе най-високите оценки на годишните награди Top Gear 2021, печелейки автомобил на годината с i20 N и бе разгласен за повсеместен производител на годината в символ на самопризнание за водещата в класа моделна гама на марката.

i20 N неотдавна победи в теста Top Gear Speed Week, с цел да получи мечтаната купа за състезателен автомобил на годината от група от 26 кандидати по време на серия от задълбочени проби. Съдийската комисия – формирана от експертен публицистичен екип на Top Gear, дружно с Крис Харис и The STIG – увенча общия победител i20 N след серия от изтощителни проби против модели от някои от най-впечатляващите спортни автомобилни марки в света. Комбинацията от вълнуващо ръководство и всестранни гении на i20 N в последна сметка завоюва екипа.

Томас Шемера, изпълнителен вицепрезидент, световен основен маркетинг шеф в Hyundai Motor Company сподели: „ Наистина е чест да получим две влиятелни награди от едно от най- авторитетните автомобилни медии в света, изключително във време, когато световната марка на Hyundai в никакъв случай не е била по-силена. Знаем, че екипът на Top Gear е доста придирчив и има високи стандарти, тъй че спечелването на премията „ Автомобил на годината “ за i20 N сигурно е достижение. Производството на годината е доказателство за посоката, към която Hyundai се ангажира, до момента в който се трансформираме в снабдител на интелигентни решения за подвижност. Всеки в Hyundai може да се гордее с това самопризнание. "

Майкъл Коул, президент и основен изпълнителен шеф на Hyundai Motor Europe, сподели: „ Наградите Top Gear признават най-хубавото, което промишлеността може да предложи. Присъждането на купата „ Производител на годината “ акцентира, че нашата неуморна работа за лидерска позиция в промишлеността в бъдещата подвижност посредством прогресивния дух на компанията е приета освен от нашите клиенти, само че и от водещите автомобилни медии. Но сигурно няма да спрем до тук. Индустрията се преоткрива и ние планираме да ръководим тази смяна. "

Тил Вартенберг, вицепрезидент, началник на N поделение N подразделението на Hyundai Motor Company разяснява: „ Като аз самият аз съм горделив N-тусиаст, най-вълнуващо е да видя нашия напълно нов i20 N да бъде определен за първенец на Top Gear Speed Week измежду 26 най-бързи коли в света и в последна сметка основават печеливша известност като Автомобил на годината. N ще продължи да прави това, което обича и прави най-добре, с цел да завоюва сърцата на автомобилните запалянковци по целия свят. ”

За успеха на i20 N като „ Автомобил на годината “ Джак Рикс, редактор на Top Gear, сподели: „ Вече знаехме какъв брой брилянтен е Hyundai i20 N, откакто надви над 25 други съперници в нашия скорошен тест по време на „ Седмица на скоростта “. Но с цел да се завоюва най- високото отличие в нашите годишни награди, всеки би трябвало да потвърди всестранните си гении. След като блеснахме на английските спортни писти, взехме решение да създадем нещата още по-сериозни, с цел да потвърдим какъв брой е добър - с премеждие в австралийската пустота. Това, което открихме, беше неповторим хотхеч, който остана по едно и също време комфортен и изцяло индиферентен на огромни дистанции и върху разнообразни пътни настилки. Малкият хечбек на Hyundai, който се оправи толкоз добре, толкоз надалеч от зоната си на комфорт, че беше невероятно да създадем нищо друго, с изключение на да го превърнем в нашия „ Автомобил на годината като цяло. ”
В допълнение, екипът на Top Gear похвали обширните гении в цялата моделна гама на Hyundai, удостоявайки компанията с премията „ Производител на годината “.

За този приз на Hyundai, Джак Рикс редактор на списание Top Gear, сподели: „ Били сме тук и преди. Преди три години избрахме Hyundai за наш производител на годината. Това се основава на трио впечатляващи модели, както доставящи наслаждение (i30 N), по този начин и хубави (хибридните IONIQ и KONA Electric). Към тях се причислява още по-разнообразен моделен състав. Тази година гамата на Hyundai ни порази: хот хечове (i30 N, i20 N), хот SUV модели (KONA N), коли с водородни горивни кафези (NEXO) и EV, който наподобява и върви по-добре от всичко (IONIQ 5)... Hyundai просто ни отвя. От известно време знаем, че корейците идват. Е, към този момент не са. Те са тук и го вършат по-добре от всеки различен. "

*Източник: www.hyundai.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР