Звездното семейство на Александър Алексиев и Яна Титова се сдоби

...
Звездното семейство на Александър Алексиев и Яна Титова се сдоби
Коментари Харесай

Яна Титова и Алек Алексиев обзавеждат нов дом

Звездното семейство на Александър Алексиев и Яна Титова се снабди с нов дом в столицата, разбра HotArena .

Двойката е заменила уютното си жилище с по-просторно поради децата. Един от минусите този път е неналичието на асансьор. По-рано те живееха на втори етаж от дребна кооперация, като даже тогава артистът негодувал и не желал да върви пеш. Сега обаче катери цели пет етажа. „ Бях готова за жестоки драми и разправии “, признава звездата от „ Стъпки в пясъка “, когато избира мястото.

Петте етажа несъмнено не са обичаната смяна на Алексиев. Жена му го приема като подготовка – за това не се оплаква. Багажът им още е в кашони и пликове – защото Яна желае да подреди всичко усърдно, без да се постанова да поправя след това. „ Всичко ми е в кашони. Въобще не ме натоварва. От всичките планове това е единственият, който желая – да си класифицирам къщата, да си разопаковам... “, споделя тя по-рано в ефир. За да компенсират минусите, те вземат решение да основат нехарактерен интериорен дизайн. Една от ексцентричните им хрумвания е – къща в къщата. Това съставлява детската стая на Ая. Желание, което момиченцето им имало от доста време и едвам в този момент намерили подобаващ миг да го осъществят. Къщичката е дървена и се намира в една от стаите. Украсена е персонално от Титова, има и лично осветяване, инсталирано от екранния доктор Василев, както е прочут актьорът от лекарската сага „ Откраднат живот “. Двамата имат още една дъщеричка – Хана.

Междувременно Яна се приготвя за фотоси – през август следва да започва работата по втория й пълнометражен филм. Към момента единственото знае се, че 17 ще бъдат снимачните дни, а действието в лентата се развива в границите на 17 часа, сцените ще са по-дълги, само че това актрисата регистрира по-скоро като плюс. Харесала е и актьорите, които ще се превъплътят в основни функции. Част от тях ще са сред 16 – 17-годишни, написа Телеграф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР