Звездната щерка предизвика фурор с ослепителна визия на ревю на

...
Звездната щерка предизвика фурор с ослепителна визия на ревю на
Коментари Харесай

Щерката на Антонио Бандерас и Мелани Грифит наследи красотата на родителите си

Звездната дъщеря провокира възторг с ослепителна визия на ревю на Dior
Наследничката на Антонио Бандерас и Мелани Грифит е от ония звездни дъщери, които рядко се появяват под светлините на прожекторите. Може би по тази причина когато Стела Бандерас  присъства на ревюто на Dior в Париж провокира същински възторг на аления килим.

25-годишната млада дама е тръгнала по стъпките на известните си родители и е станала очарователна хубавица. Тя наследила най-хубавите черти на Антонио и Мелани и впечатлява с изтънчен жанр.

Стела Бандерс в Париж
Снимка: Гети имидж

Стела избра да се облече в червен костюм с мини пола. Бъдещата актриса го бе съчетала с черна блуза с поло яка, в композиция с черно-бели токчета и чисто бяла чанта.

Красавицата театралничи за фотосесия в известния музей Роден, след което се настани измежду публиката, с цел да се запознае с новата сбирка на стилния бранд.

От фотосите, които звездата наследничка разгласява в Инстаграм се вижда, че тя излъчва грациозност и убеденост. Косата й бе завършена на прическа с обемни талази, а визията й приключва с изтънчено колие от сребро. Няма подозрение, че е същинска щерка на известната си майка Мелани.
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР