Звездната двойка водещи на Българския спортен тотализатор – Деян Славчев-Део

...
Звездната двойка водещи на Българския спортен тотализатор – Деян Славчев-Део
Коментари Харесай

Део и Марина стават бейзболисти в новото предизвикателство на Спорт Тото

Звездната двойка водещи на Българския състезателен тотализатор – Деян Славчев-Део и Марина Кискинова, ще се впусне в ново спортно премеждие като част от акцията " Предизвикай себе си! ". Двамата не престават задачата на " Спорт Тото " да стимулира хората да спортуват и да водят по-здравословен метод на живот, като за първи път дружно ще практикуват един и същи спорт – бейзбол/софтбол.

Део и Марина ще тестват силите си в неолимпийската дисциплинираност слоупич за смесени отбори. Това е единственият екипен спорт (за повече от двама души), допускащ на състезатели от двата пола да играят дружно едни против други. Двамата ще гостуват на бейзболния ст. " Октомври " в София тази неделя (2 юни) и ще бъдат наставлявани от някои от звездите на българските национални тимове по бейзбол и по софтбол, измежду които Димитър Насъпов и Ивана Динева.

БСТ започва акцията " Предизвикай себе си! " през 2018 година с концепцията да покаже, че за всеки човек, без значение от възраст и пол, има подобаващ спорт и метод за повече придвижване. През последната година Део и Марина към този момент спортуваха акробатика, бадминтон, баскетбол, битка, боулинг, повдигане на тежести, гимнастика, езда, кану-каяк, лека атлетика, снукър, скуош, тенис, фехтовка, футбол, художествена гимнастика, шорттрек.

Никога до момента обаче двамата не са се впускали в някоя от дисциплините дружно. Бейзболът е първото им общо предизвикателство.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР