Звездите са благосклонни към Близнаците, живота им се подрежда добре.

...
Звездите са благосклонни към Близнаците, живота им се подрежда добре.
Коментари Харесай

Звездите са благосклонни към Близнаците, живота им се подрежда добре

Звездите са благосклонни към Близнаците, живота им се подрежда добре. Вижте какво още вещаят звездите за днешната неделя.
Хороскоп 08.10.2023г.Овен
Kaрате се надали не с всички, в които разговаряте, въпреки че не желаете да се случи нищо сходно. Забележките Ви са язвителни, шегите – обидни, а въпросите – нетактични. Освен това неутолимата жадност за другарство Ви тласка към нови контакти, тъй че денят безусловно ще се състои от огромни и дребни спорове, пререкания и недоразумения. Имате потребност от най-малко няколко часа, които да прекарате уединено със себе си, с цел да разберете дори не какво става, а просто да се отдалечите от другите хора и да свалите товара за непознатите отрицателни страсти. Разходка в парка към обяд може да стане чудесно лекарство от доста неприятности.
Телец
За Вас, както и за всички представители на Вашия знак: не сте подготвени за взаимни отстъпки, а обстановката изисква точно това. Ще се наложи да се откажете от привичната си прамота и неприкритост, с цел да запазите спокойни връзки с околните хора. Възможни са проблеми в общуването с далечни родственици, които ненадейно може да решат да Ви напаравят посещаване. Има късмет да реализирате някаква своя бизнес-идея, или просто да се заемете с доходна комерсиална активност. Могат да постъпят забавни оферти за съдействие, което ще съумеете да обсъдите в приятна и неофициална конюнктура.
Близнаци
Звездите са благосклонни към Близнаците и Ви чака триумф в доста инициативи. Старайте се да довеждате всичко стартирано до край. Това, което през днешния ден остане незавършено, ще остане освен това състояние много дълго време. Постарайте се да бъдете независими и с това ще заслужите приветствия. Съжденията Ви са истински и нетрадиционни, а и освен това са напълно правилни. Не се опитвайте да урегулирате фамилните различия, зародили не по Ваша виновност, защото ще стане по-лошо. За разлика от тях, в сантименталните връзки може да проявявате самодейност: смелите крачки водят към задачата.
Рак
Вашият обичан човек напълно не е самичък – той си има родственици. Днес би трябвало да си спомните за това, а и да деянията към тях най-много внимание. Само не бъдете заядливи или прекомерно грижливи: Това няма да провокира нищо повече от неспокойствие и неразбиране. Затова пък няма да Ви бъде нездравословно, да сте малко с по-широка усмивка, в сравнение с нормално.
Лъв
Днес нещо доста явно ще Ви подразни у Вашата половинка. Може би някакво минимално неспазване на разпоредбите за възпитание ще Ви принуди съществено да се замислите за претекстовете за неговото невежливо държание. Страшно е да се намерения, какви заключения може да си извършите от отсъствието на думи като:благодарв ” или „ апелирам ”! Само че това дали е нужно?…
Дева
Предстои Ви още един ден, в който някой ще Ви драни с погледи, по-дълги от това, което е признато и задоволително. Вечерта най-накрая този човек ще се реши да Ви каже това, което мисли. Ако сега нямате сътрудник и се заинтересувате от него, може да му отвърнете с още по-дълъг от неговия взор. Възприемайте това като един тип съревнование, настройте се за победа и изпробвайте, какъв брой дълго може да издържите.
Везни
Днес най на края ще намерите отговор на оня въпрос, който Ви е мъчил от много дълго време. Наистина, ще се наложи много да се постараете,но в множеството случаипроцесът на угаждане на любознанието в множеството случаи минава през много премеждия.
Скорпион
Дългият интервал на Вашата убеденост в себе си в този миг претърпява освен възходи, само че и падения. Търсите знак, който да Ви покаже, че сте на правилен път? Ако понякога се съмнявате в себе си, това още не е края на света, та по тази причина не почвайте да си вършиме самобичуване. Може да поразпитате роднините и приятелите, какво мислят по отношение на това, което вършите, само че това вместо да Ви помогне, ще Ви забърка още повече. Най-доброто, което можете да извършите, с цел да запазите душевното си успокоение е, да деянията самообладание. Просто продължавайте да вървите напред и да вярвате в себе си.
Стрелец
Днес напълно ненадейно ще почувствате, че имате сили да измените създалата се във вашия тандем обстановка в нужната за Вас страна: по-добра за Вас, а допустимо и за Вашия обичан човек. Постарайте се, да извършите промените във допустимо най- къси периоди, тъй като на следващия ден тази искра, която Ви пали за промени, може да изчезне…
Козирог
Възможността Ви да действате целенасочено, ще се възпламени до края на деня. При това опцията да не допуснете никаква неточност, не е чак толкоз огромна. Ако сте родени през втората декада на своя зодиакален знак, би трябвало да се пазите от претоварване и от неправилни дейности. Втората половина на деня дава обещание да бъде по-хармонична за Вас. През това време елементарно ще контактувате освен с приятелите, само че и с деловите си сътрудници, като ще съумявате леко и красиво да оформяте своите истински мисли.Не е изключено приемане на уведомление от различен град или чужбина. Може да бъде възобновена електронна кореспонденция.
Водолей
Много хора намират електронните устройства за задоволително дразнещи. Разбира се, не всички, а единствено тези, които пищят, звънят или вибрират в най-неподходящия миг и то със строго избрана цел: да им попречат да създадат това, с което са заети сега. Даже и Вие, като представител на знака, обожаващ електронното съоръжение, може да изпитвате сходни усеща. И през днешния ден ли? Не, тъй като на другия завършек на проводника може да се окаже индивида, от който от дълго време сте чакали да получите някаква новина.
Риби
Благоприятен ден за търсене на съдружници и помощници, за водене на договаряния и за сключване на контракти за съдействие. Много сте прозорливи и по тази причина вършиме рационални и действителни проекти, които няма да е мъчно да реализирате в живота. Много прекрасен ден за договаряния с авторитетни хора, евентуални вложители и представители на органите на властта. Възможни са срещи с отдавнашни познати и с хора, за които сте съумели да се затъжите. Ще Ви зарадва известие, получено от друго обитаемо място. Възможно е малко само че прелестно пътешестване.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР