Звездите са безсмъртни само на екран – в живота те

...
Звездите са безсмъртни само на екран – в живота те
Коментари Харесай

Аспирин спасил живото на Бандерас

Звездите са безсмъртни единствено на екран – в живота те са уязвими като всички останали хора. И Слава богу се повлияват от медикаменти като тях. В шоуто на Джими Кимел Антонио Бандерас разкри, че едвам не починал през 2017 година, когато получил сърдечен удар и бил избавен от половинката си Никол Кимпъл с елементарен аспирин.

„ Приятелката ми имаше главоболие и нямахме нищо у дома, Тя излезе да купи обезболяващо. Купи и този аспирин, единственото, което е съумяла да откри с оптимално деяние. На сутринта, когато започнах да чувствам признаците, тя постави няколко аспирина под езика ми и избави живота ми. Така че да, аз получих втори късмет и трансформирах живота си от този момент “, показа артистът в шоуто.

Бандерас, който не пие, се отказал от цигарите и признава, че пушенето е „ евентуално едно от най-тъпите неща, които съм правил “.

„ Бях късметлия в последна сметка, тъй като сърдечният удар може да те убие просто ей по този начин. По един метод това е едно от най-хубавите неща, които са ми се случвали “, разяснява още той.

Източник: tialoto
Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР