Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов заяви, че

...
Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов заяви, че
Коментари Харесай

На Борисов Христо Иванов му е виновен

Лидерът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов съобщи, че няма да се откаже от номинацията си за Рая Назарян за ръководител на 50-ото Народно заседание.

" С кое нещо може да ни убеди да не е тя? " Рая Назярян има качества и се е потвърдила, утвърди Бойко Борисов, който се надява да отговорност у всички партии. " Ако не бъде определен ръководител, ще стане конституционна рецесия и не можем да отидем на избори ", предизвести Борисов пред публицисти в Партийния дом.

" За повторно Христо Иванов ми прави този номер, кара ме да променяме Конституцията, поддържам всичко, което прави и в идващия миг дезертира, скрива се, отпътува си за Брюксел и ме оставя да се оправям с кашата. Нито е почтено, нито е честно да се скриеш в подобен миг ", атакува Борисов Христо Иванов.

Според него в този момент ГЕРБ с ПП-ДБ дружно могат да изберат ръководител на Народното събрание.

И Бойко Борисов не знае да е оказван напън на " Величие " дали да поддържат Рая Назарян за ръководител на Народното събрание.

" Ние сме на избори, само че въпросът е, че чисто софтуерно би трябвало да изберем ръководител на Народното събрание, с цел да ни прати на избори ", разяснява Борисов.

Очаквайте подробности
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР