Звездите понякога се превръщат в падащи звезди. Попфолк изпълнителите Азис

...
Звездите понякога се превръщат в падащи звезди. Попфолк изпълнителите Азис
Коментари Харесай

Звездите понякога се превръщат в падащи звезди

Звездите от време на време се трансформират в падащи звезди. Попфолк изпълнителите Азис и Лидия паднали от сцената по време на присъединяване, а холивудската актриса Нина Добрев, до момента в който чества на яхтата си, се озовава паднала зад борда и ранено коляно.

Приземяване

Краля на попфолка Азис, слизайки от сцената по време на присъединяване, паднал върху маса в нощен клуб в столицата. На видео, публикувано в мрежата, се вижда по какъв начин артистът желае да слезе, само че по неприятно стичане на събитията това се случва по бързата процедура. Той съумява да си удари крепко главата в бара, безусловно пробвайки да го разбие. За благополучие случаят се разминал с някаква по-сериозна контузия за изпълнителя.

Друг чудноват случай е колежката му Лидия. Певицата също падна от сцената по време на присъединяване. Самата тя не се смущава от сходни случки, а за случая излиза наяве от нейния Инстаграм профил. Дори сама осмива себе си, написвайки към видеото: " Видях едни 10 лв. и се хвърлих да ги взема първа “. Момичето се разминава без пострадвания и продължава присъединяване си.

Миналата година музикално шоу " Звездите в нас " по NOVA започва с ужасяващ случай, който насмалко да извади от строя една от участничките. Става въпрос за Елена Огнянова Дуралиева от Раднево, която влезе в обувките на Лили Иванова и с гения си взриви публиката и феновете. По време на подготовките е претърпяла ужасяващ случай. Това стана ясно, когато участничката се появи с подута и кървава долна джука.

Коляно

Канадската актриса с български корени - Нина Добрев, описа преди няколко месеца за безразсъден случай, който претърпяла на яхта. Звездата от " Дневниците на вампира “ разяснява, че на нея все й се случват непредвидими неща. " Искате ли да бъдете хазаин на 3-дневно яхтено празненство на Гран при на Монако? Какво може да се обърка? Когато аз съм забъркана, постоянно се случва нещо ", написа актрисата в Инстаграм и сподели ожуленото си коляно и по какъв начин един от чиновниците на яхтата превързва наранения й крайник. На стори в профила си Добрев добави: " Това съм аз, тъкмо откакто пропуснах стъпалото на слизане от яхтата и паднах зад борда ", като се схваща, че това е повода за нейната травма.

Антибиотик

Фолкпевецът Крум е бил нахапан от куче. Музикантът признава, че това му се случва за първи път, а след случая са му блъснали инжекция срещу тетанус. " Кучето се назовава Меро и е от породата " Нюфаундленд “, размерът му е като мечка. То ми е приятелче, познаваме се доста добре и от много време си играем дружно. Потупването по нослето е най-малкото, което съм му правил. Затова бях в потрес, като ми захапа ръката като пържола “, описа пред " Телеграф “ Крум. Той разкри, че животното по никакъв метод не посочило, че нещо е сопнато, нито е излаяло. " Даже и аз не издадох тон, като ми текна кръвта, а то потегли след мен, чудейки се какво е станало “, прибавя музикантът. Ден след случая той показа, че ръката му е цялата изтръпнала и даже е ходил още веднъж на доктор. " Много ми е зле, цялата е подута и не мога да си свивам два от пръстите. Оказа се, че макар инжекцията се е развила зараза и няма по какъв начин да мине единствено с нея, по тази причина ми изписаха антибиотик. Но макар случилото се не съм намразил кучето, в противен случай – оставаме си другари, просто ще внимавам повече към този момент, одобрявам това като урок за мен “, показа още Крум. Въпреки болките няколко часа след бинтоването на ръката му той се качи на сцената.

Бинт

Писателят Алек Попов се е порязал на ренде и сподели резултата в обществените мрежи. " Мастер началник! Личен принос към изкуството на самоиронията. Само няколко часа след поста за силата да се смеем над личните си беди. Everything is connected… както споделят с тайнствен боязън героите от сериала The Manifest. Най-топли благодарности към лекарите от Пирогов! P.S. V рендета прочее би трябвало да се забранят със закон! “, написа в нета създателят на " Мисия Лондон “ и " Сестри Палавееви “. Той сподели и бинтования пръст върху рендето. " Редовно стават бели! Една моя родственик едвам не се осакати и го хвърли. Дяволски апарат “, добави още Попов. По-късно писателят разясни пред " Телеграф “: " Това въпреки всичко е малък битов случай, който не заслужава чак такова внимание. Нямам проблеми с писането. То е в главата. Случват се надалеч по-страшни работи. Впрочем тези рендета в действителност са доста рискови и както разбирам мнозина са потърпевши от тях. Поне да не ги популяризират. Избягвайте такива рискови принадлежности “.

Количка

Младата певица и модел Биляна Лазарова – Биляниш проплака в обществените си мрежи след случай, предизвикал аркада на веждата й. Изпълнителката сподели пред феновете си, че горната част на клепача й е колеблив и кърви. " Да имаш дете, не е толкоз крепко “, написа тя. Оказва се, че дребното момченце блъснало майка си с количка, до момента в който си играели.

Порше

Колежката й Диона претърпя злополука преди месец на автомагистрала " Тракия “. " Случи се на 8 януари на 243 км от автомагистрала " Тракия “, до момента в който се прибирах от присъединяване в Ямбол. Бях заспала в колата и се доверих на това, което ми споделиха водачът и фотографът. Те споделиха, че сме минали през някакъв камък, като това беше и версията пред полицията “, описа изпълнителката. Наскоро певицата се похвали с новата си облага - порше. Новата й кола беше в окаяно положение от случилото се: " Ден след случая, когато се прибрах от болничното заведение след прегледите, оставих колата на сервиз. Тя е с доста вреди и е спряна от придвижване, джантите са й счупени, гумите спукани, едната гума даже изхвърча. Колата я купих преди един месец, нова е, а ремонтът ще коства хиляди поради това, че колата ми е Порше “, споделя тя. Като прибавя, че самата тя не е потърпевша физически: " Нямам съществени пострадвания, единствено си ударих главата, а по-късно ми потече кръв от носа, само че не знам дали е от удара, или от терзание “. Изпълнителката е излъгана от водача и другия пасажер макар доверието, което им е дала: " Това с камъка не е същинската версия, защото моят фотограф ми сподели по-късно, че не е имало никакъв камък на пътя, а водачът просто се е обърнал да си вземе якето в придвижване и е изгубил надзор над автомобила. Той ми се скара и ми държа звук, за какво аз съм споделила истината пред медиите. Щяла съм да му скапва по този метод връзките с водача, поради който се случи този случай “, показа Диона. Тя отсече, че към този момент е уволнила и двамата. " Повече няма по какъв начин да работя с тези хора, които дори не си признаха истината пред полицията. Той до последно твърдеше, че няма виновност и повтаряше за някакъв камък “, добави певицата.

Режисьорът на Меган Фокс с потрошена кола

Режисьорът на Меган Фокс - Скот Дейл, откри колата си потрошена в София. За този случай се ожали самият той в обществените мрежи, където документира най-интересното от престоя си у нас. Неприятният случай става на 19-ия ден от фотосите на новия му филм " Подчинение “, в който вземат участие Меган Фокс и Микеле Мороне. Късно през нощта след фотосите той се натъкнал на спуканото предно стъкло. Без да оповестява детайлности, Си Кей пусна фотографията, от която може да се допусна, че по возилото му е хвърлен камък. Това се случва единствено два дни откакто режисьорът бе сюрпризиран от свои фенове с кошница с бонбони и шампанско. Подаръкът бе съпроводен с картичка с посвещение от Галина, Георги и Биляна. Същата нощ и Меган Фокс реши да покаже част от стаята си в София. На маса тя е поставила рамка с 6 от най-любимите си фотоси с гаджето Машин Гън Кели. Пред тях има две ароматни свещи, купичка с черни камъчета, опушен кварц, нишковиден гипсов селенит и статуетка на Буда. Най-отпред е махалото, за което актрисата написа: " Махалото споделя, че вие момчета би трябвало да започнете да обмисляте по-нюансираните нива на троленето “. Дали поради неприятностите на режисьора или е за тези, които я плюят, не е ясно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР