Звездите от сериала Съни бийч“ откриха летния сезон предсрочно. Вместо

...
Звездите от сериала Съни бийч“ откриха летния сезон предсрочно. Вместо
Коментари Харесай

Звездите от сериала Съни бийч откриха летния сезон

 Звездите от сериала " Съни бийч “ откриха летния сезон предварително. Вместо да чакат топлите месеци, Иво Аръков, Боряна Братоева, Евелин Костова и Даниел Пеев-Дънди излязоха на плаж през зимата по случай старта на поредицата на 26 февруари от 21 часа по bTV. 

Въпреки извънредно несъответствуващите климатични условия, актьорите си проведоха лятна отмора с подръчни средства. Иво Аръков, прочут на феновете като спасителя-зевзек в сериала, наду в хола си розов басейн с формата на фламинго и се излегна в него.

" Батe Младен прави сухи тренировки. Но скоро ще е още веднъж на поста си в " Съни бийч “, Дарина да му намаже гръбчиту ", разгласи той с присъщия за героя му бургаски изказ.

Колегата му Даниел Пеев-Дънди, който играе ролята на пиколо в поредицата, стигна още по-далеч - излезе в студа единствено по боксерки и престилка с нарисувани мускули.

" Лятото отново ни изненада! Аз извадих плочките и съм подготвен за морето! “, разгласи артистът, за който възприятието за комизъм е по-важно от съвършената физическа форма.

Красивите лица на поредицата също демонстрираха досетливост през непредвидената почивка. Очарователната Боряна Братоева, известна на феновете на " Съни бийч “ като богаташката щерка Виктория, хвърли облеклата посред снега и усъвършенства прогнозата за времето.

" Слънцето е с мен на всички места, а лятото е в усмивката “, намигна тя под сламената си шапка.

" Толкова ми липсва лятото, че го поканих в хола си “, разгласи Евелин Костова или екстравагантната Ивон от " Съни бийч “.

Вместо на плажа, тя се излегна на дивана в дома си и отпи от коктейл на фона на морските талази, прииждащи от тв приемника й.

Със занимателните фрагменти актьорите освен подвигнаха настроението на феновете на сериала, само че и ги провокираха да си създадат занимателни фотоси от у дома на тематика по какъв начин си показват лятото през зимата.

Всеки може да се включи в играта на " Facebook “ страницата на " Съни бийч " от 22:00 часа на 26 февруари до 22:00 часа на 4 март. 

Победителят ще прекара един ден на снимачната площадка на втория сезон на комедийната поредност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР