Звездите на диското вече са в България за концерт в

...
Звездите на диското вече са в България за концерт в
Коментари Харесай

Специално за БНТ: Диско звездите Прешъс Уилсън, Шейла Бонник и Сандра

Звездите на диското към този момент са в България за концерт в НДК. Шейла Бонник от " Бони М ", Прешъс Уилсън, Сандра и Братя Аргирови ще пеят довечера в Зала 1 на НДК. Дамите дадоха особено изявление за Българска национална телевизия.

Билетът за България постоянно е ръцете на диско-кралиците. И може би, тъй като мястото не им е по никакъв начин непознато, намерихме с какво да изненадаме Прешъс Уилсън.
- Знаете е, че ли фондът на Българска национална телевизия пази фрагменти по какъв начин пеете на Каменната река на Витоша?Прешъс Уилсън: Ооо, желая да видя това видео. Не си го припомням. Било е толкоз от дълго време. Очаквам го с неспокойствие. Понякога не си припомням с акуратност къде и по кое време се е случило нещо.
През няколко години Шейла Бонник, Прешъс Уилсън и Сандра пеят пред българската аудитория.
Сандра: Много одобрявам българската аудитория! Знам, че имам доста почитатели тук през всички тези години. Винаги са в контакт с мен, знаят всичко за мен. Знам, че и на следващия ден ще бъдат още веднъж с мен на концерта, за което доста се веселя!Шейла Бонник: Мисля, че нещата се трансформират. Хората повече ценят международната музика.
Диско кълбото е като страст. Завърта се, с цел да отиде при публиката и се връща още веднъж. Така Шейла Бонник, Прешъс Уилсън и Сандра усещат и хората, обикаляйки и земното кълбо със своята музика.
Прешъс Уилсън: Музиката постоянно е обвързвана с доста значими, персонални прекарвания. Навява мемоари. Музиката надживява своето време.Шейла Бонник: Много хора обичат диското поради щастието, което носи, в най-простата му форма. Докато слушате тази музика, се чувствате щастливи. Забравяш за всичко. Искаш единствено да танцуваш и да се усмихваш. Осен това кара сърцето ти да бие.Прешъс Уилсън: Това е тъй като и самата музика е много човешка. Създадена с същинско пеене и музикални принадлежности, а не от машини. В нея хората влагат своята обич и страст. Танцуват и поддържат връзка. Другото е темпото - даже да не можеш да танцуваш, се движиш. Фактът, че е диското е надживяло своето време, е индикативен. В доста страни има специфични концерти и фестивали с музика от 70-те и 80-те.- Търсите ли блясъкa и светлината на диското и в живота?Шейла Бонник: Светлината от въртящото се дискотечно кълбо, доближава до всички нас. Усещаме я, до момента в който танцуваме.Прешъс Уилсън: Разбира се! Когато си на сцената, усещаш светлината вътре в теб. Да изразиш себе си, до момента в който пееш за публиката, е метод да предадеш тази светлина. И колкото и да си изтощен, когато пристигна време за шоу, всичко се трансформира. Гледайте цялото изявление със Сандра в събота, в предаването " Денят стартира с Георги Любенов ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР