Звездите на Байерн“ продължават азиатското си турне. При втората им

...
Звездите на Байерн“ продължават азиатското си турне. При втората им
Коментари Харесай

Мерки в Сингапур: забраниха на звездите на „Байерн“ дъвките

Звездите на „ Байерн “ не престават азиатското си турне. При втората им спирка, в Сингапур, те ще би трябвало да съблюдават строги прави, които граничат с парадокса.

На Томас Мюлер и компания най-категорично им беше неразрешено да дъвчат дъвки, като забавното е, че потреблението на дъвки е неразрешена на цялата територия на Сингапур и даже импорт не се позволява, оповестява “Билд ”. Законът е в действие от 1992-ра година, като съгласно множеството туристически организации задачата е понижаване на замърсяването и поддържане на публичните пространства чисти.

Сингапур е град-държава, чието население пораства доста бързо и поради раждаемост, и поради напора от емигранти от небогати азиатски страни. Изключение се прави за тези жители, на които се постанова да употребяват дъвка заради здравословен проблем. Тогава жителите на Сингапур могат да я получат единствено с рецепта в аптеките.

Освен това обаче
футболисти на „ Байерн “ би трябвало да внимават
и да не пушат на обществени места, защото това също е строго неразрешено в най-малката страна в Азия и може да докара до санкция от няколко хиляди евро.

Нещо, което евентуално е малко значимо за гостите от Мюнхен, е възбраната за приложимост на алкохол. Според законите в Сингапур алкохолът не може да се употребява по улиците на Сингапур сред 23:30 и 7:00 сутринта.

Също по този начин са им отправили предизвестие, че по време на разходките из града могат да бъдат уличени в замърсяване на околната среда и да отнесат санкции.

В първия си мач там.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР