С изявленията си цели да нанесе удар, да омаловажи и

...
С изявленията си цели да нанесе удар, да омаловажи и
Коментари Харесай

Да запазим Корал: Кирил Петков цели да нанесе удар на неправителствения сектор

" С изказванията си цели да нанесе удар, да омаловажи и внуши подозрение в ролята и смисъла на неправителствения бранш изобщо. Това е и целенасочена офанзива върху Неправителствени организации бранша в областта на опазването и грижата за околната среда, върху Неправителствени организации бранша, подкрепящ битката с корупцията и измамите и не на последно място - върху неправителствения и държавен бранш, обвързван по един или различен метод, от едната или от другата страна, с правовия ред в страната ", обявиха от неправителствената организация " Да запазим Корал ".

" В частност, точно членуването на в Сдружение " Да запазим Корал ", беше единствената платформа и трамплин, от която стартира политическата му кариера. От това " някакво зелено " Неправителствени организации стартираха политическата си кариера и доста други представители на тази власт. " Да запазим Корал " легитимира единствените цивилен позиции, които в миналото е заемал обществено бъдещият министър председател и политически водач на Политическа партия ", допълниха от организацията в изказване.

И прибавиха, че реакцията им за фалшифицираните подписи е пристигнала незабавно, откакто са се сдобили с информация за тях.

" Нашата реакция за подаване на информацията за съставянето на документите с погрешна информация и фалшифицирани подписи настъпи незабавно, откакто стана допустимо да се сдобием с тях, а точно напролет на 2023 година, тъй като до тогава те не бяха обществено налични на уеб страницата на Агенцията по вписванията по неразбираеми за нас аргументи.  Отказът ни да реагираме по закон и да осведомяваме държавните институции за сходно престъпление просто би ни направил съучастници в него , което не е възможно за нас и нашата организация ", разясниха от " Да запазим Корал ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР