Звездите имат своите тайни за тонус и секси фигура. Напоследък

...
Звездите имат своите тайни за тонус и секси фигура. Напоследък
Коментари Харесай

За тонус и секси фигура: Здравословните смутита на звездите

Звездите имат своите секрети за тонус и секси фигура. Напоследък те от ден на ден прибягват към здравословните и отслабващи смутите. Вижте какво ви би трябвало, с цел да си приготвите здравословните смутита на 4 звезди.

Звездите също са превзети от -манията. Цветните, гъсти питиета са желани както за тонус, по този начин и за събаряне на килограми. Приготвят се елементарно, единствено благодарение на блендер. Вижте рецептите за смутита на няколко звезди.
Сутрешният шейк на Миранда Кер
 Добави изложение

Миранда Кер стартира деня си със здравословен коктейл за тонус и добра фигура. Някои от съставките му са скъпи и непопулярни у нас, само че си заслужава най-малко един път да опитате утринния шейк на Миранда Кер.
1/2 ч.ч. кокосово мляко. В краен случай можете да го замените с козе мляко 1 с.л. годжи бери 1 с.л. 1 с.л. микроводорасли спирулина (купуват се от аптеките) 1 с.л. сурово какао на прахуляк 1 с.л.
Продуктите се пасират в блендер и се пият. В горещите дни, можете да добавите няколко бучки лед , преди да блиндирате продуктите.

 
Здравословното смути на Роузи
 Добави изложение Топмоделът Роузи Хънтингтън-Уайтли е измежду най-големите почитатели на смутитата . Instagram профилът й е цялостен с цветните коктейли, с които опитва. Вижте по какъв начин да си приготвите обичаното на Роузи
4 листа маруля 2 стръка целина 1 обелена ябълка 1 круша 1/2 банан сокът от 1/2 лимон 1 1/2 ч.ч. вода
Нарежете всички артикули на ситно и пасирайте, до момента в който се получи кремообразна примес . Ако предпочитате смутито по-рядко, прибавете повече вода.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР