Звезди и планети даряват хора със специални черти по рождение.

...
Звезди и планети даряват хора със специални черти по рождение.
Коментари Харесай

5-те зодии, които никога не си играят с чувствата на другите

Звезди и планети подаряват хора със специфични черти по рождение. За да разберете кой мъж ще ви подхожда като сътрудник в живота, може да употребявате рейтинга на най-верните знаци на зодиака.
Хората, родени под избран зодиакален знак, имат неповторим набор от черти на характера. Астролозите разпознават няколко от най-честните мъже, които се стремят да основат семейство един път вечно. Мъжете с оценка моногамни ще ви оказват помощ да разберете, с кого ще съумеете да изградите хармонични връзки.
Експертите ни през днешния ден, предлагат да се вземат поради особеностите на държанието. Добре е също по този начин да се опитате да изчислите любовната съгласуемост с мъжа, който харесвате. Може да изградите мощни връзки с видимо прохладен човек, който се оказва отличен брачен партньор и образцов татко.
Козирог
Представителите на тази зодия са работливи и обичат да се грижат за фамилията. Те са почтени и открити, слагат преди всичко благополучието на околните и с право могат да бъдат наречени моногамни.
Козирозите не бързат да избират, деликатно подхождат към въпроса за взаимния живот и знаят по какъв начин да основат мощни щастливи фамилии. Мъжете Козирози не понасят неистини и измами, затова измяната за тях е нещо неизмеримо. Всяка жена, избрала за себе си подобен сътрудник в живота, би трябвало да дава отговор на условията – да бъде почтена и работлива.
Телец
Мъжете Телец са лоялни фамилни мъже. Те търсят постоянни връзки, в които ще бъдат сигурни, че няма да бъдат разменяни за мимолетни романи. Телецът насилствено се разкрива, тъй като защо да завоюва подобен човек не е елементарно.
Те ценят доверчивите връзки и естетика. Това значи, че няма да търпят измами и кавги.
На телецът може да се има вяра за всичко - дома, децата, семейството. Рядко се стопират на дама, която не знае по какъв начин да внесе уют в къщата или да се грижи за всички членове на фамилията.
Лъв
Темпераментните мъжки Лъвове са привикнали да поемат управлението и да бъдат привидно. Това обаче не им пречи да търсят единствената и съвършена жена, която ще ги съпровожда на всички места.
Лъвовете не търсят интриги в профил, в случай че са създали своя избор. Те ще идолизират избраника си, в случай че дава отговор на техните условия.
Ярките и прочувствени връзки стартират със завладяването. Тогава Лъвовете се трансформират в ловци. В такива моменти е значимо дамите да се включат в играта и да не се ухажват незабавно.
Ръководството на мъж от тази зодия е несъмнено. Ако дамата се е съгласила на сватбата, не се стреми да заеме мястото на главата на фамилията, тогава двойката ще живее благополучен живот без изменничества.
Дева
Практичните мъже, родени под този зодиакален знак, може да наподобяват прекомерно затворени и неемоционални, само че това държание е типично за неженените. В връзките с обичан човек Девите, демонстрират цялата гама от усеща.
Девите се считат за доста ревностни. Те са доста грижовни и нежни, само че умеят да хвърлят скандал, даже поради топлия взор на брачна половинка / брачна половинка към непозната страна.
Важно е девите да не дават мотив за ревнивост. Тогава е допустимо да се сътвори хармонично и мощно семейство.
Везни
Везните са преди всичко в класацията на моногамни мъже. Те са в положение да изживеят целия си живот с определения, заобикаляйки мисълта за интриги в профил.
Везните са извънредно виновен метод към избора на бъдещия брачен партньор. Години наред могат да претеглят плюсовете и минусите на момичето, което харесват, а по-късно да й създадат предложение за брак.
Сами се уверявате, че значими за всеки са да получава обич и грижи. Това прави всяка връзка постоянна. Мъжът, без значение каква зодия е обича да бъде ласкан. Ако се усеща комфортно, няма да се колебае, нито да си играе с възприятията на другия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР