Звездата от сериала "Приятели" Дейвид Шуимър заяви, че не би

...
Звездата от сериала "Приятели" Дейвид Шуимър заяви, че не би
Коментари Харесай

Дейвид Шуимър иска да e Джеймс Бонд - slava.bg

Звездата от сериала "Приятели " Дейвид Шуимър съобщи, че не би пропуснал шанса да бъде идващият Джеймс Бонд, когато Даниъл Крейг се раздели с ролята на сътрудник 007, заяви Контактмюзик.

53-годишният Шуимър, който сега извършва ролята на сътрудник Джери Бърнстийн в комедийния сериал "Разузнаване " по телевизия Sky 2, е насочил погледа си към различен облик на разузнавач, откакто Крейг за финален път се превъплъти в облика на сътрудника на Нейно Величество в "Смъртта може да изчака ".

"Ако ми бъде препоръчано да извърша ролята на Бонд, което в никакъв случай няма да се случи, ще се възползвам от тази опция. Това в действителност ще е нереална комедия ", увери той.

Шуимър счита, че има по-добър артист, който е с по-голям опит от неговия и е по-подходящ за ролята. Запитан дали някой от сътрудниците му в "Приятели " ще е по-добър от него в облика на разузнавач, той отвърна:

"Фийби. Никога не знаеш дали тя лъже. Освен това има сестра близначка, тъй че двете може да се сменят ", съобщи звездата.

Ролята на Фийби бе изпълнена от Лиса Кудроу в известния сериал.

Шуимър неотдавна довери, че не счита, че е допустимо да бъде възроден сериалът "Приятели ", като се имат поради "различните траектории в кариерите " на участвалите в него артисти. Той обаче е на мнение, че е допустимо да бъде снимана друга версия на "Приятели " с нов актьорски състав.

Източник: dir.bg
Снимка: Getty Images/Guliver Photos
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР