Звездата от Касъл“ и любимец на публиката Нейтън Филиън се

...
Звездата от Касъл“ и любимец на публиката Нейтън Филиън се
Коментари Харесай

Нейтън Филиън в премиерния хитов сериал „Новобранецът“

Звездата от „ Касъл “ и любим на публиката Нейтън Филиън се завръща на екран в още по-завладяваща роля. Хитовият престъпен сериал „ Новобранецът “ , номиниран за влиятелните телевизионни награди „ Еми “, ще направи своята премиера в българския ефир на 14 юни по NOVA.

Вдъхновената от същинска история поредност събира още веднъж изпълнителния продуцент Алекси Хоули и артистът с неудържим сексапил за първи път след „ Касъл “. Този път Нейтън Филиън ще се превъплъти в авантюриста Джон Нолан, чийто живот се трансформира изцяло след съдбовния му избор да стане служител на реда. Това го изправя пред редица рискови провокации, само че с решителността си и възприятието си за комизъм героят реализира въодушевяващ триумф. Зрителите могат да проследят епизодите от екшън поредицата всяка сряда, четвъртък и петък от 21:00 ч.
 
 Новобранецът NOVA
 
Да започнеш изначало по никакъв начин не е елементарно, изключително за Джон Нолан – 40-годишен мъж от дребен град, който става очевидец на банков грабеж и това трансформира животът му радикално. Джон взема решение да преследва фантазията си да стане служител на реда не къде да е, а в блестящия Лос Анджелис. Той е най-възрастният дилетант в полицейското ръководство в града на ангелите и някои от шефовете му го възприемат скептично като човек, който изживява рецесия на междинната възраст. Ако Джон не успее да поддържа темпото на младите си сътрудници и нарушителите, той ще изложи на риск човешки животи, в това число и своя личен. Но в случай че съумее да употребява житейския си опит и характера си в своя изгода, триумфът му е обезпечен.
 
 Новобранецът NOVA
 
„ Новобранецът “ визира универсалните тематики за новото начало, сложните избори и смелостта да бъдеш себе си. Много скоро след излъчването му в Съединени американски щати е разгласен за „ най-търсеният нов сериал на ABC “. Сред огромните му триумфи е номинацията за изключителна съгласуваност на каскадите от телевизионните награди „ Еми “. Режисьори на поредицата са Бил Ро и Майкъл Гои, а актьорският състав допълват Алиса Диаз, Ричард Т. Джоунс, Мелиса О`Нийл, Ерик Уинтър и други.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР