Звездата от EastEnders Нина Вадия изглеждаше напълно различно от обичайния

...
Звездата от EastEnders Нина Вадия изглеждаше напълно различно от обичайния
Коментари Харесай

Звездата от EastEnders неузнаваема от жителя на Уолфорд в новата роля в Midsomer Murders

Звездата от EastEnders Нина Вадия изглеждаше изцяло друго от нормалния си воин от Walford, когато пое нова роля в Midsomer Murders.

Актрисата, 55, е прочут с ролята на Зайнаб Масуд в дългогодишната сапунка. Тя се появи за първи път в шоуто през 2007 година и напусна през 2013 година Зайнаб е майка на Сайед, Шабнам, Тамвар и Камил и брачна половинка на Масуд Ахмед. Зрителите последно я видяха да бяга в Пакистан и да се омъжи за братовчед си Харун.

През 2024 година Зайнаб се разболя и Шабнам възнамерява да се реалокира в Пакистан с щерка си Джейд, с цел да се грижи за нея. Над 10 години след доста обичаната си роля в EastEnders, Нина получи нова роля в Midsomer Murders като Медора Солт, собственичка на локална механа, която е омъжена за Рандал Солт.

Разбира се, че тя ще взе участие в сериала като второстепенна роля. „ Селото Blacktrees-on-Marsh освен се намира в самото сърце на Мидзомър, само че и много извънредно е, че в миналото е било включено в секретни документи от Студената война, които п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР