Звездата от „Дързост и красота“ Рон Мос беше сред звездните

...
Звездата от „Дързост и красота“ Рон Мос беше сред звездните
Коментари Харесай

Рон Мос от „Дързост и красота“ на Седмицата на модата в София

Звездата от „ Дързост и хубост “ Рон Мос беше измежду звездните посетители на Седмицата на модата в София.

Любимият на генерации Рич Форестър се появи на блестящото събитие малко преди формалното разкриване. Той беше заложил на състезателен панталон, изчистена синя риза, нехаен шал и за акцент – очила със сини стъкла.

Харизматичният артист показа, че избира небрежния жанр и като обичан дизайнер уточни Валентино.

Малко преди да влезе в залата, леко закъснели посетители, както и наблюдателни почитателки съумяха да го зърнат. След като го разпознаха, те побързаха да се щракнат с него за спомен. С сексапил и усмивка Рон Мос подходи към всеки един, който прояви предпочитание за фотография с него.

Това не е първо посещаване на звездата у нас. През септември предходната година той беше в България, като тогава изнесе концерт в Античния спектакъл в Пловдив. През 2012 година Рон Мос се отдръпна от сериала „ Дързост и хубост “, с цел да се отдаде на музикалната си кариера.

Минути откакто артистът влезе в залата и всички посетители се настаниха, беше открита и стилната седмица в столицата.

Откриването беше поверено на украинската дизайнерка Лара Коротенко в колаборация с полски бранд, като по този метод дружно "разказаха " фешън приказка за Украйна, хубостта и войната.

Модните пърформанси за следващ път потвърдиха, че не са това, което бяха. На сцената, с изключение на представянето на дизайнерски тоалети, можеше да се види също и вдъхновяващо мини шоу, съпътстващи всеки обособен бранд. Някои от дизайнерите бяха заложили наред с манекените, на сцената да се появят деца, а измежду тях и съвсем новородено. Други пък бяха взели забавното решение моделите да дефилират под съпровода на осъществяване онлайн на саксофон.

Публиката в залата видя най-новите сбирки на български дизайнери, измежду които такива с етно претекстове, а също по този начин и съвременни кройки с бродерии. Бяха показани и нови сбирки очила и фешън аксесоари.

Втората и последна вечер на стилното събитие в столицата е през днешния ден (31 март), като дефилето ще започва с булчинската сбирка на дизайнера Стоян Радичев. Освен това публиката ще види и „ haute couture “ мода.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР