Звездата от Черно-бяла любов“ Биридже Акалай бе забелязана на трибуните

...
Звездата от Черно-бяла любов“ Биридже Акалай бе забелязана на трибуните
Коментари Харесай

Биридже Акалай възнамерява да заведе младия си любовник до олтара

Звездата от „ Черно-бяла обич “ Биридже Акалай бе видяна на трибуните в Монако с гаджето си – 35-годишният артист и артист Хакан Курташ и сътрудниците им Бурчин Терзиоглу и Боран Кузум да гледат онлайн последното съревнование от Формула 1.

Компанията стискаше палци на Версипен, само че победител излезе Шарл Льоклер.

 

Турската преса твърди, че госпожа Акалай е със съществени планове към младя си ухажор и даже към този момент го е срещнала с роднините си, съобщавайки им, че има намерение да се омъжи за него.

Брюнетът от „ Ирония на ориста “, „ Езел “ и „ Горчиво и сладко “ изпитвал терзания дали ще получи утвърждението на околните й, само че срещата им предходна като без спънки.

 

Припомняме, че първата среща на Биридже и Хакан бе точно на 14 февруари и от този момент сднавата са дружно съвсем всеки ден. В случай, че в действителност стигнат до венчило, това ще е третата женитба за 40-годишната госпожа Акалай.

 

Биридже е някогашна водеща на телевизионни вести, а през май 2004 година взема присъединяване в състезанието „ Мис Турция “ като се разминава с короната за малко. През 2011 година подписва първия си брак, а втория – три години по-късно.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР