Звездата от американското шоу SNL и настояща половинка на Ким

...
Звездата от американското шоу SNL и настояща половинка на Ким
Коментари Харесай

Гаджето на Ким Кардашиян няма да излети в Космоса на ракета на Безос


Звездата от американското шоу SNL и сегашна половинка на Ким Кардашиян - Пийт Дейвидсън няма да бъде на идващия галактически полет на Blue Origin, откакто компанията отсрочи датата на пускане с шест дни, оповестява CNN.


Изстрелването на ракетата на компанията, благосъстоятелност на Джеф Безос, в началото планувано за 23 март, в този момент е планувано да се реализира на 29 март, заяви компанията.

„ Двайстият полет на New Shepard на Blue Origin се измести във вторник - 29 март. Пийт Дейвидсън към този момент не може да се причисли към екипажа на NS-20 на тази задача. Ще обявим шестия член на екипажа през идващите дни “, се споделя в туита на компанията на Безос.


Другите петима галактически туристи, които заплащат сами за полета си, са подготвени да излетят в безтегловност на новата оповестена дата. Те включват Марти Алън, вложител и някогашен основен изпълнителен шеф на магазин за празненство аксесоари, Джим Кичън, бизнесмен и бизнес професор, Джордж Нийлд, някогашен асоцииран админ на Федералната работа за авиационна администрация за търговски галактически превоз, Марк Хагъл, брокер на недвижими парцели в Орландо и брачната половинка му Шарън Хейгъл, която основа организация с нестопанска цел, фокусирана върху космоса.

Първият полет в космоса на Безос

След години на безшумно развиване, ракетата за галактически туризъм на Blue Origin направи своя дебют с екипаж предходната година. Джеф Безос беше съпроводен в полета от брат си Марк, Мери Уолъс Фънк, изтъкнат водач и инструктор, която искаше да стане астронавт още през 60-те години. На 82 години Фънк е най-възрастният човек, който в миналото е предприемал галактически полет.

Освен това на полета беше и от 18-годишния нидерландец Оливър Димън, който стана най-младият човек, който лети в Космоса. Димън е наследник на управител на частни вложения, който с помощта на щастлива случайност на томболен принцип и 28 млн. $, стана част от приключението.

Началото на полета на първия полет на Blue Origin беше планувано за вторник в 8 ч. сутринта, като Безос напълно неслучайно избира датата: Това е 52-та годишнина от кацането на Луната.

Ракетата притежател New Shepard беше изстреляна от пустинята в Тексас, покрай 1800-населения град Ван Хорн в югозападната част на щата. Веднъж изстреляна, тя форсира до скорост от 3200 километра в час. След към три минути капсулата се отдели от стартера. Капсулата продължи да лети и доближи най-високата си точка на повече от 100 километра над морското ниво.

В продължение на четири минути Безос и неговите спътници бяха в безтегловност преди да влязат още веднъж в земната атмосфера.

Оттогава се появи информация за възможното летенето на други добре познати имена на два следващи полета, в това число звездата от Star Trek Уилям Шатнър ​​и домакина на Good Morning America Майкъл Страхан.

Целта на Blue Origin е да трансформира тези суборбитални галактически полети в поп културен феномен, предоставяйки 10-минутно свръхзвуково пътешестване на звезди и всеки различен, който може да си го разреши.



За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР