Звездата на Виктория изгря в Мастършеф“, а след това затвърди

...
Звездата на Виктория изгря в Мастършеф“, а след това затвърди
Коментари Харесай

Тя е най-скандалната участичка в риалити формите в България, всички я хейтят, но печели по 100 бона на месец

Звездата на Виктория изгря в „ Мастършеф “, а по-късно затвърди известността си с „ Ергенът “, където завоюва шоуто

Една от най-скандалните участнички в българските риалити излъчвания Виктория Капитонова осребри чудесно славата си. Хитрата рускиня е същинска машина за пари и на месец печели колосални суми от онлайн курсове и реклами. Красавицата се насочи към правенето на маратони за пари, за почитатели в инстаграм и за продажби в обществените мрежи – всеки от курсовете коства от 300 лв. до няколко хиляди.

Звездата на Виктория изгря в „ Мастършеф “, а по-късно затвърди известността си с „ Ергенът “, където завоюва шоуто. Тази година пък я гледахме в „ Хелс Китчън “, където също беше победител от звездния тим.

„ Не съм взела и една соттинка за присъединяване ми в шоуто. Всички участнички и самият Ерген Виктор Стоянов не са получили и лев за приключението, снимано близо два месеца в Турция “, призна красивата рускиня след шоуто.

Виктория се възползва от момента на известността си и стартира да популяризира какво ли не. Още преди близо година Капитонова се похвали, че от дълго време вади по 5-цифрени суми, само че не посочи дали са 10 000 или 50 000 лв., както и в каква валута приказва.

Тези дни мацката пусна нов курс, който е с три типа цени – от 299, от 345 и 3499 лв.. Последният се води ВИП, а оправната рускиня се е договорила с банка, която отпуска заем за курса, написа „ Уикенд “. Само за ден Виктория попълни броя си от искащи за най-високата цена.

10 ВИП клиента ще се образоват при Капитонова, което прави облага от съвсем 35 бона за ден единствено от едната категория. Почти всички девойки са записали курса на заем, който след това ще би трябвало да връщат в продължение на година и половина.

„ Дано девойките не затънат в заеми. Виктория сякаш им дава обещание сигурни пари, само че не всеки е роден да продава и да е инфлуенсър, а и вниманието би трябвало да се задържи, а освен еднократно да се появи интерес към даден профил “, разясняват осведомени пред изданието.

Така от 10 индивида лапва по 35 бона, останалите групи са с повече хора и от тях също е прибрала към 20 хиляди лв.. Отделно амбициозната рускиня популяризира какви ли не артикули, с което приходът й нараства на съвсем 100 бона лв. на месец.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР