Звездата на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев даде мнението си след

...
Звездата на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев даде мнението си след
Коментари Харесай

Чочев: Резервите обърнаха мача, отиваме в Разград за точки

Звездата на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев даде мнението си след успеха с 2:1 над Пирин (Благоевград) в efbet Лига. Полузащитникът вкара на " орлетата " следващото си попадение в шампионата.

" Много сложен мач беше, едва първо полувреме за нашия тим съгласно мен. Останахме с човек по-малко, което ни затрудни в допълнение. Радващо е, че през второто полувреме успяхме да преобърнем нашата игра, запасите ни помогнаха доста, те обърнаха мача. Не ми е цел да стана голмайстор, само че ще е прелестно, в случай че приключва сезона като голмайстор. Все отново ще се веселя, в случай че продължа да въвеждам голове и оказвам помощ на тима на печели точки. Ако стана голмайстор, това ще е плюс за мен и една премия. 
 Десетима от ЦСКА 1948 обърнаха Пирин, Чочев с нов гол Десетима от ЦСКА 1948 обърнаха Пирин, Чочев с нов гол
От управлението никой не ни е сложил цел шампионската купа, стремим се да печелим точки и да демонстрираме добра игра, най-после на сезона ще забележим къде ще сме в класирането. Срещу Лудогорец ни чака доста сложен мач - против най-хубавия тим в България, 11 години са първенци, с най-хубавите футболисти може би. Отиваме там да вземем някакви точки. Националният тим ли? Така е решил треньорският щаб, видяхме, че в предните два мача момчетата се показаха доста добре, приветствам ги. Аз се стремя да играя всеки мач добре и към този момент, когато те преценяват ", сподели Чочев. 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР