Звездата на Царско село – Родни Антуи, бе избран за

...
Звездата на Царско село – Родни Антуи, бе избран за
Коментари Харесай

Антуи: Искам да се развивам все повече, имам големи цели

Звездата на Царско село – Родни Антуи, бе определен за състезател на мача след успеха на неговия тим против Арда. Холандецът вкара на два пъти против кърджалии и на процедура наниза осем гола до момента в efbet Лига.

Играчът призна, че желае да се развива още повече и да се усъвършенства.

„ Мисля, че през първото полувреме бяхме по-добрият тим. Играехме с топката ловко и контролирахме това, което се случваше. Искахме да играем добре и да победим – това беше най-важното. Няма значение против кой играеш, а е значим успехът”, призна Антуи.

„ Чувствам се ужасно в Царско село. Постигам моите цели, а тимът е съвършен. Мисля, че имаме още доста да учим, в частност и аз самия. Виждам напредък в нашия тим. Мога да кажа, че би трябвало да сме по-добре в тактически проект. Трябва да знаем повече за слабостите на противника и да използваме мощните си страни. Ако го създадем и сме спокойни, ще бъдем доста по-добри”, разяснява играчът на мача против Арда за Царско село.

„ Аз желая да играя все по-добре и на по-високо равнище. Във футбола от време на време имаш шанс, от време на време – не. Виждам напредък в себе си и това ме прави щастлив”, приключи Родни Антуи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР