Звездата на Милуоки Бъкс от Националната баскетболна асоциация на САЩ

...
Звездата на Милуоки Бъкс от Националната баскетболна асоциация на САЩ
Коментари Харесай

Адетокумбо: Искам да бъда един от великите играчи

Звездата на Милуоки Бъкс от Националната баскетболна асоциация на Съединени американски щати и Канада (НБА) Янис Адетокумбо съобщи, че желае да стигне до равнището на състезатели като ЛеБрон Джеймс и позиция, в която играта му да е скучна, само че самият той не се отегчава.

Адетокунбо осъществя 15 точки, 10 битки и 7 асистенции за успеха на Милуоки над Вашингтон със 123:113 като хазаин в среща от постоянния сезон на НБА.
 Янис Адетокумбо вкара рекордни 55 точки за триумфа на Милуоки Бъкс над Вашингтон Янис Адетокумбо вкара рекордни 55 точки за триумфа на Милуоки Бъкс над Вашингтон
„ Опитвам се да бъда непрекъснат. Всяка вечер ще има някой, който ще бъде популярен. Играчи като ЛеБрон са страхотни от 2003 година. Искам да бъда един от тях. Мисля, че съм в позиция да мога да го направя “, съобщи гръцкият национал след мача, представен от basketnews.com.

Янис Адетокумбо вкарва 40 и повече точки в трети следващ дуел за първи път в кариерата си.

„ Искам да стигна до обстановка, в която моята игра е скучна. Правя каквото върша, а хората да не приказват за това, тъй като е станало скучно, защото го върша всяка вечер. Това е, което желая. Но аз самият не се омръзвам. Великите – най-хубавите играчи – в никакъв случай не се отегчават. Те излизат на терена и постоянно дават най-хубавото от себе си без значение от съперника “, добави баскетболистът.

„ За да си по-ефективен, би трябвало да си нападателен. В момента, в който започнеш да се колебаеш и да не играеш на цялостна скорост, си изгубил борбата “, сподели още Адетокумбо.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР