Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо е в групата на

...
Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо е в групата на
Коментари Харесай

Ронадло поднови тренировки и попадна в групата на Манчестър Юнайтед

Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо е в групата на отбора за идната контрола против Райо Валекано.

Мениджърът на " алените дяволи " Ерик загар Хаг бе безапелационен, че португалецът ще вземе присъединяване в дуела, като даже е допустимо да е титуляр. Ролята му зависи от физическото му положение.

Нападателят възобнови тренировки с Манчестър Юнайтед едвам през вчерашния ден, откакто се приготвяше независимо в родината си през по-голяма част от лятото заради персонални аргументи.

37-годишният голмайстор показа фотография в обществените мрежи на подготвителната база в “Карингтън”, до момента в който съотборниците му играеха контрола против Алтетико Мадрид в Норвегия. Антони Марсиал получи контузия в конфликта с " дюшекчиите ", което евентуално значи, че Ронадло ще има още по-основна роля в проектите на нидерландския експерт.

Working in progress…
— Cristiano Ronaldo (@Cristiano)

Самият футболист персонално изрази негодуванието си в обществените мрежи към медиите. Според него непрекъснатите спекулации към бъдещето му се разминават с истината.

" Невъзможно е да не ме коментирате най-малко за ден. Иначе пресата няма да изкара пари. Знаете, че в случай че не лъжете, хората няма да ви извърнат внимание. Продължавайте да го вършиме, някой ден ще познаете за някоя вест ", написа той.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР