Звездата на Локомотив Пловдив – Джовани – бе избран за

...
Звездата на Локомотив Пловдив – Джовани – бе избран за
Коментари Харесай

Джовани: Слуховете за бъдещето ми са работа на агентите ми

Звездата на Локомотив Пловдив – Джовани – бе определен за Играч номер 1 на четвъртия кръг в efbet Лига и Футболист на месец. Бразилското крило е един от водещите играчи на тима от началото на сезона, като оказа помощ за страхотната серия от седем следващи триумфа, която отрежда и първата позиция на „ черно-белите “ в класирането.

„ Много съм благополучен от тези две награди. Искам да благодаря на моите съотборници, уповавам се да продължа да играя на същото равнище и в идващите мачове. Щастлив съм от обстоятелството, че съм взел участие в половината от головете на Локомотив, само че най-важното е колективът в тима. Бих бил доста благополучен, в случай че спечелим шампионата. Имаме доста добър състав и в случай че стана голмайстор на шампионата, би било още по-голямо наслаждение за мен, само че най-съществен е колективът. Да, усещам се като един от значимите хора в тима, само че имаме много водачи. Въпреки че има доста млади момчета, дружно с по-опитните, да, аз съм един от водачите. Най-любимият ми гол от този сезон бе против Крумовград “, стартира той. 

Бразилецът изясни мощното показване на Локо Пд от началото на акцията с това, че футболистите в тима играят от много време дружно.

„ Мисля, че сега едно от нещата, които са значими за Локомотив, е, че от много време играят дружно футболистите. Това е главната причина, заради която сме преди всичко. Не мисля, че паузата за националните тимове ще ни се отрази отрицателно, упражняваме крепко и сме подготвени за идващия мач. Мисля, че бразилците като цяло имат доста качества. В доста от шампионатите в съвсем всички тимове е необичайност да няма бразилец. Тук в България ни одобряват доста добре. В моя случай един човек е видял клипове с моята игра, влезе в контакт с мен и треньора Томаш, уповавам се, че ме е харесал от видеата, което докара и до подписването ми с тима. Затова желая да благодаря на моя тим, че са повярвали в моите качества. Чувствам се в действителност благополучен да оказвам помощ с голове и асистенции “.

Джовани добави, че чете какво се написа в медиите за неговото бъдеще, само че е фокусиран върху изявите си на терена с Локомотив.

„ Предпочитам да не се концентрирам върху слуховете за моето бъдеще, оставил съм това на моите сътрудници. Аз също чета какво се написа в медиите, само че избирам да се съсредоточвам напълно върху играта. Да, бразилците сме доста прочувствени, подкрепям връзка с всички мои съотборници отвън терена. В момента изучавам британски и български, с цел да мога да се социализирам още повече с останалите. Но даже в моментите, когато връзката е по-трудна, се разбираме с жестове “, сподели той и добави:

„ Трудно ми е да кажа в проценти, мисля че всеки футболист има гений, само че също по този начин имам вяра, че освен във футбола, а и във всеки спорт, би трябвало да има доста усилена работа. Защото единствено с гений, един състезател не би достигнал високо равнище. Ще бъде много сложен мач, това че Етър е на последно място, няма да направи нещата лесни за нас. Отборът ще работи крепко, знаейки, че идващият дуел ще е сложен, с цел да може да си тръгне с победа “, приключи бразилското крило на „ смърфовете “.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР