Звездата на Ливърпул Филипе Коутиньо за първи път коментира проваления

...
Звездата на Ливърпул Филипе Коутиньо за първи път коментира проваления
Коментари Харесай

Коутиньо за пръв път проговори за Барса

Звездата на Ливърпул Филипе Коутиньо за първи път разяснява проваления му трансфер в Барселона. През цялото лято каталунците се опитваха да привлекат бразилеца, като даже насочиха три предложения за него, само че мърсисайдци изрично отхвърлиха да го продадат. Коутиньо призна, че е бил заинтригуван от предлагането на Барса, само че откакто всичко към този момент е завършило, той ще даде максимума от себе си за Ливърпул, защото за него е чест да играе за този клуб.

" Случи се това, че получих оферта за работа и в живота от време на време имаше интерес към такива оферти, различен път - не. В моя случай, както всеки знае, аз бях заинтригуван. Същото важи и за фамилията ми. За мен беше чест да получа оферта от толкоз влиятелен клуб като Барселона, само че в това време е чест и да играя за Ливърпул - голям клуб, прочут в целия свят. Сега съм тук и ще давам най-хубавото от себе си, както постоянно съм го правил. Последният месец бе сложен за мен, само че в този момент това е в предишното. Целта ми е да играя добре и да оказвам помощ на тима. Концентриран съм върху представянето ми в Ливърпул и националния тим ", съобщи Котиньо пред ESPN Brasil.
Primeira entrevista de @Phil_Coutinho desde antes da janela de transferências. Já já na ESPN-BRASIL e @ESPNagora #premierleaguesónaespn pic.twitter.com/ALzh6YwGex
— Joao Castelo-Branco (@j_castelobranco) 16 септември 2017 година
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР