Звездата на Ковънтри Кейси Палмър осъди позорната расистка злоупотреба“, която

...
Звездата на Ковънтри Кейси Палмър осъди позорната расистка злоупотреба“, която
Коментари Харесай

Шефилд Уензди осъди подлата расистка злоупотреба срещу звездата на Ковънтри като „фен прави маймунски жест“

Звездата на Ковънтри Кейси Палмър осъди „ позорната расистка корист “, която получи против Шефилд Уензди, като от този момент и двата клуба се изрекоха в поддръжка на състезател.

Съобщава се, че някогашният стажант на Челси е бил цел на лицемерен маймунски жест от член на домакинската поддръжка по време на успеха на неговия тим с 2-1 против Хилсбъро в събота следобяд. Палмър се опитваше да вземе мачбола зад тъчлинията и по-късно видя действието.

Той незабавно уведоми рефера Антъни Бекхаус и уточни виновния почитател. 27-годишният мъж в този момент се появи в обществените медии със буен отговор.

„ Разочарован съм, че даже би трябвало да дойда тук и да напиша това “, написа Палмър. „ Расизмът е позор… той няма място в света, да не приказваме за футбол.

„ Аз съм черен и горделив и отглеждам трите си деца да бъдат безусловно идентични. Ще бъда почтен, усещам, че нещата в никакъв случай няма да се трансформират, колкото и да се опитваме. Двойка почитатели, които вършат маймунски викания, не дефинират почитател база...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР