Звездата на европейския шампион Португалия Кристиано Роналдо обеща, че той

...
Звездата на европейския шампион Португалия Кристиано Роналдо обеща, че той
Коментари Харесай

Роналдо: Чакам Европейското първенство, сякаш ми е първото

Звездата на европейския първенец Португалия Кристиано Роналдо даде обещание, че той и съотборниците му ще играят за победа във всеки един мач от Евро 2020, на което ще пазят купата си. Нападателят на Ювентус чака своето пето европейско състезание с огромен възторг.

" Чакам това състезание, като че ли ми е първото. Чувствам се толкоз стимулиран или по-мотивиран, в сравнение с през 2004 година на първото си европейско състезание ", сподели 36-годишният футболист пред списание " 360 ".

" Ние сме защитаващите купата си и още веднъж сме измежду кандидатите за трофея. Няма смисъл да обещаваме купа или да вършим прогнози. Това, което мога да обещая, е, че ще играем във всеки мач, с цел да спечелим ", добави капитанът на " мореплавателите ".

Португалия стартира в група " F " против посочения за новобранец отбор на Унгария в Будапеща идния вторник. Четири дни по-късно Германия бъде съперник на " мореплавателите " в Мюнхен, а по-късно те ще се изправят против международния първенец Франция в Будапеща на 23 юни.

" Това са съперниците, против които сме провокирани да играем. Уважаваме всички тимове. Няма лесни мачове ", приключи звездата на европейския първенец.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР