Звездата на Бразилия Неймар е в по-добро физическо състояние, отколкото

...
Звездата на Бразилия Неймар е в по-добро физическо състояние, отколкото
Коментари Харесай

Неймар със сигурност ще играе на Мондиал 2018

Звездата на Бразилия Неймар е в по-добро физическо положение, в сравнение с мислеха от лекарския екип на националния тим.

Треньорът по физическа подготовка на националния тим на Бразилия Фабио Масхереджан е сюрпризиран от бързото възстановяне на футболиста.

Неймар е отвън игра през последните три месеца, откакто претърпя интервенция на ходилото. Той се контузи на 25 февруари.

"Възстановяването му протича по-бързо от предстоящото. Не мога да приказвам в проценти до каква степен ще е възобновен за международното, само че самият състезател е надъхан доста съществено да е изцяло подготвен ", разяснява Масхереджан.

Фабио Масхереджан добави, че до дебюта на Бразилия на Световното състезание в Русия има още съвсем един месец, което дава в допълнение време за възобновяване на Неймар. Треньорът по физическа подготовка изрично отхвърли опцията 26-годишният футболист да пропусне Мондиал 2018.

„ Тази седмица и идната в Лондон Неймар ще тренира с главната група и последователно ще усилваме натоварванията. Ще се опитаме да ускорим процеса, тъй че той да може да доближи темпото, колкото е допустимо по-бързо “, добави експертът.

Лекарят на националния тим на Бразилия Родриго Ласмар призна, че Неймар към момента се опасява да се завърне в игра. Той отдава това на дългото му неявяване от терените и сподели, че е нещо обикновено. Ласмар счита, че Неймар ще преодолее страхът, когато стартира да тренира с топка.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР