Звездата на беше избран за рекорден 12-и път за Футболист

...
Звездата на беше избран за рекорден 12-и път за Футболист
Коментари Харесай

Ибрахимович за 12-и път стана номер 1 в Швеция

Звездата на беше определен за рекорден 12-и път за Футболист на годината в Швеция. Той заслужи премията след мощното си завръщане в европейския футбол с екипа на “росонерите”, като през тази година той заби 22 гола в 30 мача във всички шампионати. За първи път 39-годишният Златан прибра наградата през 2005-а, а сред 2007-а и 2016-а той завоюва останалите си сходни оценки.

“Много благодаря. Убеден съм, че всичко е допустимо, до момента в който вярваш в това и влагаш доста време и усърдна работа. Тогава всичко е допустимо, потвърдих го за следващ път. Имам огромни упования към себе си. Подлагам се под огромно напрежение, с цел да се представям на равнище всякога, щом изляза на терена. Работя доста, доста старателно за това. Подготвям се добре и последвам рутината, която ме кара да се усещам жив. Имам и положителни хора към себе си.
Zlatan Ibrahimovic wins the Guldbollen, Swedish Ballon d'Or Award, for the 12th time.

— Milan Reports (@ACMReports) Много е празно без почитателите и се надявам всичко да се върне към естественото, с цел да ни се любуват на това, което вършим на терена, тъй като не е същото без тях. Посвещавам премията на тях и на всички, които бяха с мен, когато се контузих тежко, и които ми помогнаха със завръщането ми с цялата работа, през която трябваше да мина. Най-вече на психическо равнище, тъй като не беше лесна обстановка. Съживиха ме и съм им доста признателен. Не можеш да се оттеглиш пред празни трибуни. Аз съм на 39 години и завоювах този приз, тъй че се целя в премията и в 50-те ми години”, съобщи Ибрахимович при приемането на оценката.

Year 22
— B/R Football (@brfootball) Междувременно, от “Афтонбладет”, които са измежду уредниците на церемонията, попитаха някои от най-големите звезди на локалния футбол като, Кристофър Олсон,,,,, Емил Форсберг и кой е заслужавал да завоюва премията тази година, като всички те бяха безапелационни, че това е точно Ибрахимович.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР