Звездата на Белгия Еден Азар направи шокиращо изявление дни преди

...
Звездата на Белгия Еден Азар направи шокиращо изявление дни преди
Коментари Харесай

Азар шокира: Бях повече фен на Франция, отколкото на Белгия

Звездата на Белгия Еден Азар направи шокиращо изказване дни преди полуфинала на международното състезание в Русия против Франция. 27-годишният водач на “червените дяволи” призна, че е израснал със спомените от триумфа на Франция на домакинския Мондиал 1998.
“С братята ми постоянно сме били повече за Франция, в сравнение с за Белгия. Израснахме с поколението френски футболисти от 1998 година. Не желая да наскърбявам белгийските футболисти от тези години, само че Франция си беше Франция”, споделя Азар, който има трима братя - Торган, Килиан и Итън, само че последният е роден през 2003 година. Тримата имат даже и фотография от фамилна отмора, като са облечени с екипи на " петлите " (б.р. Еден Азар е крайният вдясно). Азар израства във френскоезичната част на Белгия, а 14-годишен се мести в Лил. Азар сподели и огромно почитание към френския суперталант Килиан Мбапе.
“Ако той е гледал мои клипове като дребен, то аз в този момент виждам неговите. Той е необикновен за възрастта си”, споделя Азар. Мондиал 2018 1/4 кръг, петък 6 юли  Бразилия 1:2краен резулат  Белгия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР