Звездата на Байер Леверкузен Юлиан Бранд най-вероятно ще отхвърли офертите

...
Звездата на Байер Леверкузен Юлиан Бранд най-вероятно ще отхвърли офертите
Коментари Харесай

Германски талант пренебрегва офертите от Англия

Звездата на Байер Леверкузен Юлиан Бранд най-вероятно ще отхвърли офертите на Ливърпул и Тотнъм, в случай че такива дойдат. В Германия са уверени, че даже и да направи трансфер това лято, младокът избира да остане в Бундеслигата.

Според немското поделение на „ Скай Спортс” 23-годишният състезател най-вероятно ще избра Борусия Дортмунд като последваща стъпка в своята кариера. В контракта на плеймейкъра попада относително ниска откупна уговорка – 21,5 милиона паунда.

Ливърпул и Тотнъм не считат да подминат разкрилата се опция току-тъй, само че като цяло въобще не е несъмнено, че Бранд въобще би напуснал Леверкузен. Именно при „ аспирините” техничарят направя своя пробив в мъжкия футбол, като има контракт за още 2 години.

Най-вероятният сюжет, при който би могло да се стигне до продажба, минава през това Байер да не се пребори за място в Шампионската лига през идващия сезон. Те се борят с Борусия Мьонхенгладбах за четвъртото място, а точките са равни по 55. За момента „ жребчетата” имат преимущество поради головата си разлика (+15 против +13). Това значи, че Леверкузен би трябвало да вземе по-добър резултат от съперника си, а в случай че и двата победят всичко ще опре до числовото измерение на триумфите.

Няма да бъде учудващо, в случай че Бранд реши да остане на „ БайАрена” даже в случай, че Леверкузен би трябвало да се задоволи с присъединяване в Лига Европа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР