Звездата на баскетболния Минесора Тимбъруулвс Карл-Антъни Таунс претърпя успешно операция

...
Звездата на баскетболния Минесора Тимбъруулвс Карл-Антъни Таунс претърпя успешно операция
Коментари Харесай

Оперираха Карл-Антъни Таунс след травмата в коляното

Звездата на баскетболния Минесора Тимбъруулвс Карл-Антъни Таунс претърпя сполучливо интервенция на коляното, като се чака неговото положение да бъде още веднъж тествано след четири седмици, оповестиха от неговия клуб.

Припомняме ви, че Таунс скъса менискус на 4 март, като травмата му бе доказана посредством ядрено-магнитен резонанс (ЯМР) предишния четвъртък.

В негово неявяване Тимбъруулвс към този момент изиграха три мача, в които записаха един триумф и две провали, с което се смъкнаха до третото място в Западната конференция с баланс 44-21.

От началото на постоянния сезон Карл-Антъни Таунс има приблизително по 22.1 точки, 8.4 битки и 3 асистенции в 60-те дуела, които той стартира като част от стартовата петица и записа рекордните в кариерата си 42.3% в стрелбата от зоната за три точки.

В кариерата си 28-годишният баскетболист има общо 571 мача в НБА и приблизително по 22.9 точки, 10.9 битки и 3.2 асистенции, като е част от екипа на Минесота Тимбъруулвс от 2015 година насам, когато бе определен под №1 в драфта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР