Звездата на Барселона Лионел Меси използва социалните мрежи , за

...
Звездата на Барселона Лионел Меси използва социалните мрежи , за
Коментари Харесай

Меси към родителите: Имаме голяма отговорност във времена на криза

Звездата на " Барселона " Лионел Меси употребява обществените мрежи, с цел да показа препоръки на УНИЦЕФ по какъв начин да се поддържа връзка с подрастващите по време на пандемията с ковид. Аржентинецът има трима сина: 7-годишния Тиаго, 4-годишния Матео и най-малкия - Чиро, който е на две години.

" Коронавирусът ни прави несигурни и прочувствени. Тези страсти се изпитват и от децата и подрастващите по друг метод. Като възрастни, имаме огромна отговорност във времена на рецесия. Много е значимо да беседваме с тях какво се случва, като използваме елементарни и разбираеми за възрастта им думи и изрази ", написа Меси, споделяйки и линкове към уеб страницата на УНИЦЕФ (Детския фонд на ООН) и страниците на в обществените мрежи. Организацията работи в 190 страни и територии по света, с цел да отстоява правото на всяко дете.



Сезонът в испанската Ла Лига бе преустановен за две седмици по второ разпореждане поради болестта с COVID-19, a Меси прекарва времето в компанията на брачната половинка си Антонела и трите им деца в фамилната къща в Барселона.
Футболът в Испания стопира за две седмици "Реал " Мадрид е под карантина
Наскоро шесткратния притежател на " Златната топка " прикани почитателите си в обществените мрежи да бъдат по-отговорни в битката с ковид и да си останат у дома.

" Това са комплицирани дни за всички ни. Всички сме разтревожени от протичащото се и се слагаме на мястото на тези, които страдат най-вече. Тези, които те непосредствено или фамилиите им са потърпевши, или пък работят на фронтовата линия в лечебни заведения и здравни центрове. Здравето постоянно е преди всичко. Това е извънреден миг и всички би трябвало да следвате инструкциите както на здравните организации, по този начин и на локалните управляващи. Само по този метод ще успеем да се преборим с казуса. Време е всеки да покаже, че е виновен, като си остане у дома. В същото време това е идеална опция да се насладите на времето със своите близки, каквото не всеки път имаме. Прегръщам ви всички и се надявам да превъзмогнем всичко това допустимо най-скоро. ", бе посланието на аржентинския талант.
View this post on Instagram
Son días complicados para todo el mundo. Vivimos preocupados por lo que está ocurriendo y queremos ayudar poniéndonos en el lugar de aquellos que peor lo están pasando, o bien porque les afectó directamente a ellos o sus familiares y amigos, o porque están trabajando en primera línea para combatirlo en hospitales y centros de salud. Quiero enviarles mucha fuerza a todos ellos. La salud debe ser siempre lo primero. Es un momento excepcional y hay que seguir las indicaciones tanto de las organizaciones sanitarias como de las autoridades públicas. Sólo así podremos combatirlo de manera efectiva. Es el momento de ser responsable y quedarse en casa, además es perfecto para disfrutar ese tiempo con los tuyos que no siempre se puede tener. Un abrazo y ojalá consigamos darle vuelta a esta situación cuanto antes. #QuedateEnCasa #StayAtHome

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on Mar 14, 2020 at 7:47am PDT

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР