Звездата на българския баскетбол Александър Везенков беше много разочарован след

...
Звездата на българския баскетбол Александър Везенков беше много разочарован след
Коментари Харесай

Александър Везенков: Тази загуба ще ни коства много

Звездата на българския баскетбол Александър Везенков беше доста отчаян след провалянето от Финландия с 80:82. Националите бяха покрай това да сътворят впечатляващ поврат в послдната част, само че не съумяха. Везенков, който в последните седмици не играе за клубния си отбор Барселона, призна, че не се е показал на предстоящото равнище.

" Не мога да приказвам за целия тим, а за себе си. Няма да диря опрощение, не бях добър. След осмата минута свърши въздухът. Оставихме ги да играят тяхната игра, доста елементарно, без фаулове. Накрая направихме всичко допустимо и имахме последна офанзива при една точка. Когато играеш на риск, или губиш, или печелиш. Ние загубихме и тази загуба ще коства доста, само че в този момент би трябвало да си починем, да се концентрираме и в понеделник да сме на високо ниво”, показа Везенков.  България - Финландия 80:82 @@@
“Ако аз бях в по-добро положение и не бяхме създали толкоз неточности, щяхме да спечелим мача с лекост. Не съм човек, който търси оправдания, няма да го направя и в този момент. И те нямаха време за подготовка, и ние”, продължи най-хубавият ни баскетболист.

“Не играхме както би трябвало, само че би трябвало да продължим. Най-голямото отчаяние е, че не успяхме да подарим на тази аудитория една победа”, приключи Везенков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР