Звездата Дженифър Анистън, която познаваме от Приятели, носи ужасно минало

...
Звездата Дженифър Анистън, която познаваме от Приятели, носи ужасно минало
Коментари Харесай

Драмата е огромна! Дженифър Анистън няма деца не защото не може да има, а заради майка си


Звездата Дженифър Анистън, която познаваме от „ Приятели ”, носи извънредно минало в себе си. Актрисата с гръцки корени остана бездетна, само че повода за това не е, че не може да зачене, както се тиражира от години.

Истината е друга и тя се корени в кошмарното детство, което е изживяла Джен. Тя е дете на разведени родители, само че по-лошото е, че майка й й е насадила комплекс за непълноценност.

Нанси Доу, която през днешния ден към този момент е покойница, само че също е актриса и по-възрастните киномани я познават добре, непрекъснато повтаряла на щерка си, че е грозна и нищо няма да излезе от нея.

„ Майка ми години наред ми повтаряше, че с този голям нос няма кой да ме изиска нито за жена, нито за актриса. Тя ми насаждаше възприятието, че съм грозна, по тази причина, когато станах известна и започнаха да пишат, че съм красива, аз не го одобрявах, в никакъв случай съм нямала самочувствие за външния си тип. ”, споделя Джен в изявление пред Сандра Бълок.

Комплексите, които Нанси насажда у щерка си, надалеч не са единствено за визията. Тя я кара да ненавижда връзката сред родител и дете и това е една от аргументите Анистън в никакъв случай да не пожелае да стане майка.

Актрисата, позната като Рейчъл Грийн, е безапелационна, че няма сили да стане майка, тъй като самата тя към момента не е преодоляла контузиите от детството си. Травми, които й костват и доста пари, защото с години посещава психолози и пластични хирурзи.

Комплексите на Джен, свързани с майчинството, й костваха най-голямата обич в живота й, тази на Брад Пит. Той я напусна преди 17 години, с цел да има деца от Анджелина Джоли.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР