Зверското изнасилване на млада жена в гора край град Мюлхайм

...
Зверското изнасилване на млада жена в гора край град Мюлхайм
Коментари Харесай

Циганин от "Столипиново" пред "Билд": Пловдив е лайно!

Зверското обезчестяване на млада жена в гора край град Мюлхайм ан дер Рур в Северен Рейн-Вестфалия преди два дни потресе цяла Германия. Извергите са петима роми от Столипиново на възраст сред 12 и 14 години, които са срещнали дамата в центъра на града със 170 000 поданици и са я влачили до близката гора, с цел да се изгаврят с нея, написа "Марица ".

По този мотив най-тиражният вестник в Европа „ Билд “ разгласява специфичен репортаж от пловдивския квартал.
Предполагаемите причинители са пристигнали от България в Германия със фамилиите си. Те идват от Столипиново. Хората живеят в затънали в нечистотия и отпадък жилищни блокове. Безработицата там е 90%. Дори и полицията надали се осмелява да влезе в квартала. Хората са оставени сами на себе си.

Ремзи А. споделя пред вестника: „ Пловдив е лайно. Задушаваме се в боклука. Децата ни са заболели, държавното управление нехае. Ясно е, че всички ние желаеме да отидем в Германия ".



"36 градуса e, a миризмата на гниеща плът прорязва въздуха. Пред бетонните блокове децата играят в мръсни облекла измежду боклука, търсейки останки от храна. Малко момче яде остаряло парче самун, което e единственото му ядене. Името му е Рамадан на пет години. Намерил е хляба до разкапан мъртвец на овца.

Част от Столипиново се назовава от локалните „ Дортмунд “. Причината е, че хиляди прекосяват 2 100 километра, с цел да намерят работа там или най-малко да получат детски помощи и компенсации. Все отново всеки, който се записва като непрекъснато пребиваващ със фамилията си в Германия, има право на детски надбавки според европейските закони. Това буди лакомия измежду най-бедните от бедните " - написа "Билд ".

39-годишен незает татко на шест деца споделя пред вестника:„ Имам огромно семейство и в действителност желая да отида в Германия. Има доста помощ за всички деца там ".



Ромското семейство на мъжа живее в панелен блок. Наоколо: счупени прозорци и отворени електрически кабели, а купчината отпадък в задния двор е висока метър. На бетонния под в банята на фамилията е сложена кофа, която служи за тоалетна. Студената вода за къпане идва от остарял маркуч, който стърчи от стената.

Безработната фамилия не може да си разреши повече. От българската страна бащата получава 250 евро обществени помощи и детски надбавки. „ Просто желая да отида в Германия. Там има доста пари за нашите деца “ - споделя мъжът.

Ако фамилията се записва в Германия, би получило 1263 евро за шестте си деца.

В бедните региони на Пловдив се образува промишленост на бедността. Непрекъснато от там потеглят рейсове до Германия (билетът е 50 евро на човек). А за всички, които отиват в Германия и се нуждаят от помощ за преводи на документи, молби за компенсации за деца и други се грижи Юсуф Дене. На края на Столипиново, в бял павилион, 50-годишният някогашен боксьор предлага на сънародниците си всичко, от което се нуждаят с цел да тръгнат за Германия. Пред "Билд ", Юсуф споделя: "Ние подаваме заявки до управляващите, имаме формуляри, продаваме и билети за Германия ".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР