Зрителски сигнал за агресивни кучета във Варна. Глутница бездомни животни

...
Зрителски сигнал за агресивни кучета във Варна. Глутница бездомни животни
Коментари Харесай

Глутница бездомни животни обикаля варненския квартал „Възраждане“ и напада

Зрителски сигнал за нападателни кучета във Варна. Глутница бездомни животни обикаля варненския квартал „ Възраждане “ и атакува, описват наши фенове. Глутницата се състои от над 12 кучета.
„ Събрали сме се, тъй като зачестиха нападенията от кучетата върху хората и техните деца. Това ни кара да се тормозим, тъй като това се случва през топлите месеци, а предстоят зимните. Те ще огладнеят и ще стартират да атакуват повече “, описа пред bTV Татяна, живуща в квартала от 10 години.
Тя уточни, че са подавани неведнъж сигнали до общината. От общината отговаряли, че кучета са хващани, кастрирани, обезпаразитявани и пускани още веднъж.
„ Нашият апел е да се вършат повече акции за осиновяване на животни и изграждане на повече приюти “, сподели Татяна.
Друга живуща в квартала описа, че нейното момиченце било нападнато в събота. Кучета изникнали иззад паркирани коли. Момичето тръгнало да се качва върху кола. В това време говорело по телефона с майка си и татко си и те тръгнали незабавно.
Друга жена се оплака, че не ходила да пазари до близкия магазин, тъй като кучетата седели пред него.
По думите на живущите щом глутницата се събере всяват боязън.
От приюта за бездомни животни обясниха пред bTV, че предходната седмица са идвали екипи на място и са заловили три кучета. В понеделник още веднъж ще идват и дадоха обещание, че казусът ще бъде решен.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР