зрителите ще видят Илко Илиев от Търговище, собственик и управител

...
зрителите ще видят Илко Илиев от Търговище, собственик и управител
Коментари Харесай

„Шеф под прикритие“ става собственик и управител на известна мебелна компания

зрителите ще видят Илко Илиев от Търговище, притежател и шеф на „ Мебел Стил “ - компания, произвеждаща висококачествени мебели за дома.

Илко започва бизнеса дружно с брат си, само че другите им възгледи за развиване на компанията стават причина да се разделят. Компанията е учредена през 1996-та година в Търговище. Състои се от 3 завода и над 650 чиновници, а продукцията се популяризира в 20 европейски страни. За да ревизира по какъв начин протича работният развой и с какво би могъл да го усъвършенства, притежателят се подлага на цялостно дегизиране. Неговото прикритие е ролята на Станко – артист , останал без работа, малко преди да се пенсионира.

Първия ден от вълнуващото тестване Илко прекарва в най-новия цех на компанията. Там е посрещнат от 31-годишния чорбаджия Стилиян. Младият чиновник демонстрира по какъв начин протича работния развой и какви затруднения биха могли да настъпят. Шефът е сюрпризиран прелестно от наблюдателността и метода на младежа, само че една избрана обстановка притегля вниманието му.
 Шеф под прикритие NOVA
През втория ден на прикритието си, шефът посещава завода в село Макрополско. Знаейки, че в завода има проблем, обвързван с служащите, Илко се пробва да разкрие първопричината за обстановката. Там е посрещнат и обучаван за тапицер от Назлъ. Впечатлен от метода ѝ на работа, в нейните очи открива прелестен събеседник, а може би и меродавен източник на информация, който може да помогне за разрешаване на проблема с служащите?-->

Тайната „ ревизия “ на Илко продължава. Ден трети от вълнуващото прекарване, притежателят е прелестно сюрпризиран от лъчезарната и експедитивна служителка Деница, която работи от 5 години в компанията. Момент от персоналната ѝ история ще остави притежателя на компанията безгласен, а професионалните и човешки истории не престават.
 Шеф под прикритие NOVA
За да е сигурен, че работата се прави качествено, Илиев навлиза в един от най-важните и виновни процеси на производството. Там се среща със служителката Айсел, чиято персонална история кара притежателя да разкрие прикритието си.

Защо шефът вика в офиса си всички чиновници, взели участие в образованието на безработния артист Станко? Какво е подготвил Илко Илиев за служащите си, проследете в новия епизод на третия сезон на „ Шеф под прикритие “ на 28 януари от 21.00 ч. единствено по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР