Зрителите на NOVA ще посрещнат 2020 година със специално празнично

...
Зрителите на NOVA ще посрещнат 2020 година със специално празнично
Коментари Харесай

Мистерия в новогодишната нощ по NOVA

Зрителите на NOVA ще посрещнат 2020 година със особено празнично издание на най-мистериозното шоу в България – „ Маскираният артист “ . На 31 декември от 20:00 ч. на една от най-коментираните подиуми у нас още веднъж ще излязат обичаните персонажи на почитателите. Въпросът „ Кой стои под маската? “ за следващ път ще предизвика и изпита детективските умения на феновете и на панелистите, чиято задача ще е още по-трудна, тъй като в Новогодишната нощ маските се разменят. Страхотни осъществявания, непредвидени посетители, доста развлечение и супер изненади чакат феновете в последния ден от годината.
 Маскираният артист NOVA
Музикалните превъплъщения на Пеперудата, Звездата, Розата, Лъва, Кукера, Пчелата, Коконата, Рицаря, Принцесата, Пилето и Пауна ще впечатлят публиката с необикновено театрално наличие. Към осъществяванията ще се причислят и танцьорите от балет „ Фънки Мънкис “, чиято хореография бе неизменима част от прочувствения заряд на първия сезон на шоуто. Водещите на шоуто Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека са подготвили доста изненади освен за феновете, само че и за панелистите.
 Маскираният артист NOVA
В празничната нощ гост-звезда в детективския панел ще бъде неотразимият Любо Киров , който ще се впусне в следствието дружно с Гала, Мария Илиева, Ники Кънчев и Герасим Георгиев-Геро.-->
 Маскираният артист NOVA
Не пропускайте празничното издание на „ Маскираният артист “ на 31 декември, вторник, от 20:00 ч. по NOVA!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР