Зрителите на Биг Брадър“ искрено се забавляват с Роянов, както

...
Зрителите на Биг Брадър“ искрено се забавляват с Роянов, както
Коментари Харесай

Вече Всичко Е Пределно Ясно! Ето Кой Ще Спечели Биг Брадър!

Зрителите на „ Биг Брадър “ откровено се забавляват с Роянов, както и на метода, по който влудява останалите съквартиранти. Той постоянно отхвърля задачите, сложени от Големия брат, а това си има своите последици. Заради него съквартирантите останаха без топла вода, ток, а постоянно остават и без храна. Стоян съумя да вбеси мъжете от Къщата, тъй като отхвърли да и последната задача. Я-Я не искаше да си постави бански, което докара до лишаване на багажа на мъжете и им се наложи да се разхождат по долни дрехи.

Макар че от време на време Стоян прекалява съгласно феновете на предаването, те въпреки всичко го поддържат. Те са на мнение, че Я-Я заслужава да стигне до край, тъй като се разграничава радикално от останалите, типажът му е казус за шоуто.

Нападките към Стоян му носят още повече почитатели. Подобно на Кулагин, феновете на предаването очевидно от ден на ден харесват някой, който съумява да изкара ВИП-овете отвън нерви. Това, че Стоян все нещо не е схванал, го прави даже още по-симпатичен на феновете.

Това обаче не се нрави по никакъв начин на съквартирантите му, които търпят хиляди ограничавания поради него. Най-върли съперници на Роянов сякаш са Албена Вулева и Станимир Гъмов, които не могат да се примирят с ситуацията в Къщата.

Освен Я-Я, като сигурни финалисти към този момент се обрисуват Вулева, Уош Министерски съвет и Джулиана Гани. Последните двама са доста харесвани от аудиторията, до момента в който за някогашната водеща на „ Сигнално жълто “ има спорни отзиви.

Като максимален дразнител в шоуто се обрисува Златка Райкова, а около нея го отнася и нейният обичан Благой Георгиев. Според феновете русокоската преиграва като се пробва да влезе в облик, който не е нейният.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР