Зрители скочи в защита на Алекс от „Ергенът“, въпреки че

...
Зрители скочи в защита на Алекс от „Ергенът“, въпреки че
Коментари Харесай

Зрители бесни на излагацията в Ергенът

Зрители скочи в отбрана на Алекс от „ Ергенът “, макар че тя назова останалите претендентки за сърцето на Виктор „ селянки “. В последния епизод той предложения на самостоятелна среща служителката от АЕЦ Козлодуй Деница Дишкова. В същото време останалите девойки имаха съревнование по водна топка, което нажежи пристрастеностите и промени хода на целия излишък от деня и вечерта. „ Реших, че би трябвало да внеса малко игра и развързах на Алекс банския “ – призна Виктория Капитонова.

„ Видях това и ми стана занимателно. Реших да го доразвържа “ – добави Дениз. Тази игра не се хареса на Алекс и тя назова девойките „ селянки “. „ Това с банския беше просташко и се изнервих “ – разяснява по-късно психотерапевтката. Дениз даже изиска Алекс да бъде дисквалифицирана. „ Титлата за най-агресивния състезател печели Алекс “ – добави Виктория. Конфликтът по време на играта се придвижи и на вечерния коктейл. Виктор видя, че Алекс е доста смутена и я извика за диалог в градината. - Започвам да скърбя, че не съм бил там – сподели Виктор, откакто изслуша Алекс.- Аз също. Ако ти беше, това нямаше да се случи.

В един миг Ергена напусна коктейла и спорът се изостри.„ Сашка още веднъж скапе коктейла и настроението на всички “ – разгласи Дениз. „ Не се усещам като на коктейл, а като на война “ – показа Марта. „ Да, споделих, че сте селянки, тъй като постъпихте селски – свалихте ми горнището пред цяла България “ – съобщи през сълзи Алекс.

Виктор по този начин и не се появи повече, а в края на вечерта Венета се опита да изясни на Блага, че Алекс я манипулира. Това накара плеймейтката да се замисли и тя се опита да обясни връзките си с Алекс. Зрителите изрично са на страната на Алекс, макар очевидната й истеричност. Всичко обаче са безапелационни, че вчерашния епизод е посочил ниското равнище на участничките.

„ Алекс преиграва с непрекъснатото леене на сълзи. Не и подхожда на специалността да е толкоз лабилна, Благовеста същата реки от сълзи, Вики-третата ревла. Много драми. Колкото до трите змии Виктория, Людмила и Дениз не виждам за какво толкоз им обръщат внимание, че се изпада в сходни драми. Те заслужават цялостен игнор “, написа зрителка. „ Вчерашният епизод - непоносим! Много ме напрегна.Ако и през днешния ден ще ни пускате гадости, по-добре да арестуват още веднъж Бойко - имаше повече смях “, ехидничи друга.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР