Зрители на bTV сигнализираха за тревожна гледка на пътя –

...
Зрители на bTV сигнализираха за тревожна гледка на пътя –
Коментари Харесай

Абитуриенти се снимат с алкохол в колата, докато пътуват за Банско

Зрители на bTV алармираха за тревожна панорама на пътя – зрелостници, пътуващи към Банско, с бутилка алкохол в колата и чаша за лидера зад кормилото.

Клипът е качен в „ Инстаграм “, а на фрагментите ясно се вижда, че с изключение на пасажерите, водачът също пие. В обявата зрелостниците пишат – „ Нещата са отвън надзор “.

„ Да шофираш, до момента в който си пил и до теб и зад теб стоят хора, за които ти си виновен, за техните животи, както си виновен и за животите на всички, с които се разминаваш… Този клип да го видят повече родители, с цел да си дадат сметка по какъв начин се възпитават деца и се надявам също да го видят нужните органи “, споделя Георги Панчев, подал сигнала.

Не излиза наяве от кое място са зрелостниците. Ако съдим по номера на автомобила – Кюстендил. Опитахме да се свържем с тях за коментар, само че безрезултатно. Веднага по-късно създателят изтри фрагментите и заключи профила си.

С началото на баловете от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че ще гледат фотоси и записи. Предупредиха и че ще обезпечат наличие за спазването на разпоредбите.

„ Не е задоволително единствено наличие, би трябвало и надзор. Дори и да не катастрофира през днешния ден, даже да не загине някой през днешния ден, чувството му, че няма надзор на пътя се предава в по-нататъшния живот на тези зрелостници “, изяснява Богдан Милчев от Института за пътна сигурност.

Столичните служители на реда молят и за спазването на разпоредбите за пиротехнически средства. Всички извършители ще бъдат глобени.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР