Зрелостта е от съществено значение във взаимоотношенията, както и в

...
Зрелостта е от съществено значение във взаимоотношенията, както и в
Коментари Харесай

Четири начина да станете по-зрели във връзката си

Зрелостта е от значително значение във взаимоотношенията, както и в други аспекти на живота. Тя, в допълнение към любовта и интимността, е решителен съставен елемент в връзките. Двойките, които са по-зрели от останалите, могат да преодолеят компликациите и проблемите, които се изправят на пътя им. Способността на човек в действителност да се посвети на една връзка за цялостен живот зависи от неговото равнище на зрялост. Той би трябвало да може да разбере, че обвързването с някого включва отвод от всички други благоприятни условия за сътрудник. Това в действителност открива степента на надеждност, които съществуват в една връзка. Като цяло, действайки зряло, можете да подкрепите едно щастливо и крепко партньорство.

Ето четири тактики, които да ви оказват помощ да станете по-зрели в връзките с индивида до вас:

Откажете се от това да бъдете егоисти.

Трябва да прогоните егоизма през прозореца, в случай че желаете връзката ви да издържи. От решаващо значение е да вземете поради възприятията на колегата си. Ако сте привикнали да приоритизирате себе си, пробвайте този път да се вслушате в това какво желае той. Попитайте първо индивида до вас, преди да се запитате какво желаете да ядете за обяд. Звучи ви дреболия, само че това ще покаже на половинката ви, че в действителност ви е грижа и сте отдадени на него.

Признайте, че минусите съществуват в хората.

Никоя връзка не е идеална и никой не е безукорен, което е обикновено. Всяка здрава връзка изисква да познавате минусите на любовника си и да се научите да ги приемате, като в същото време спазвате личните си граници. Има късмет да не се разбирате с колегата си, в случай че не признаете и не приемете неговите проблематични зони през сложни времена. От решаващо значение е в никакъв случай да не се отказвате  от половинката си. Приемате я такава, каквато е, с минусите и всичко останало. Дори и първоначално да не е по този начин, в случай че го постигнете във времето, това ще е симптом, че сте станали по-зрели.

Приемете грешките и се извинете.

Независимо от обстоятелството, че не сте отговорни, поемането на отговорност за дейностите ви е значимо. Предлагането на опрощение не са постъпката ви, а по тази причина, че сте наранили индивида до вас, са спомагателни признаци, че сте по-зрели. Признайте грешките си и дейностите ви ще отразят това. Говоренето за възстановяване на себе си и ученето от грешките ви е отлично място да започнете, само че също по този начин би трябвало да приложите думите си на процедура. Да се ​​поучим от предишните си неточности изисква огромна доза храброст. Но изисква и огромна доза схващане, с цел да признаем, че не постоянно сме прави.

Покажете отдаденост и лоялност.

Вие вземате решение да обичате и да бъдете правилни на колегата си непрекъснато. Дръжте на думата си, в случай че сте дали обещание нещо на вашия сателит. Това ще показва вашето равнище на ангажираност към вашата връзка и че в действителност сте по-зрели. Като издържите компликациите и покажете на колегата си непоколебима обич, връзките ви ще просперират. Само по този начин ще можете да решите да работите върху развиването и поддържането на смислена, взаимно удовлетворяваща и дълготрайна връзка.

За да имате сполучлива връзка, която продължава дълго време, човек би трябвало да е много зрял. А зрелостта в никакъв случай не е била нещо, което може да се придобие за една нощ, тъй че постоянството е ключът.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР