Зрелищният развод на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнър остави горчив

...
Зрелищният развод на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнър остави горчив
Коментари Харесай

Това ли е новата жена в живота на Кевин Костнър

Зрелищният бракоразвод на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнър остави горчив усет в милионите му фенове. Междувременно проблемите в една от най-големите продукции, в които играе той в последните години - сериалът Yellowstone, в допълнение усложниха живота му.
 Кевин Костнър и Рийз Уидърспун ли са новата холивудска двойка
Наистина ли Кевин Костнър и Рийз Уидърспун са двойка

И какво породи догатките

На този декор не липсваха догатки има ли нова жена до 68-годишния артист и, в случай че има, коя е тя. Твърденията за Рийз Уидърспун се оказаха пресилени, по тази причина пък нови фотоси свидетелстват за допустима връзка с Джуъл.

Двамата се оказаха едновременно на остров Некер, част от Британските Вирджински острови, където 49-годишната певица организираше събитие за набиране на средства за фондацията си Inspiring Children Foundation.

Самото събитие минава под патронажа на Ричард Брансън, който го поддържа за поредна година. На някои от, направени от светския уебсайт TMZ, се вижда по какъв начин Костнър е прегърнал Джуъл. Самата тя показа фрагменти в профила си в Instagram дружно с артиста.

Костнър завърши развода си с Кристин Баумгартнър през септември тази година. Джуъл е разведена са Тай Мъри, играч по родео, от който има 13-годишен наследник.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР