Зрелищната международна бойна галавечер SENSHI се завръща във Варна с

...
Зрелищната международна бойна галавечер SENSHI се завръща във Варна с
Коментари Харесай

SENSHI се завръща във Варна с ново зрелищно издание и атрактивни двубои | 14-ото издание на атрактивното бойно шоу ще се проведе в Двореца на културата и спорта

Зрелищната интернационална бойна галавечер SENSHI се завръща във Варна с ново грандиозно издание, което ще предложи на публиката гладиаторски борби, доста адреналин и висок военен дух.

14-ото издание на атрактивното бойно шоу ще се организира на 3 декември в Двореца на културата и спорта, оповестяват уредниците за Moreto.net.

Начало на титаничните конфликти ще бъде обещано в 19:00 часа.

Непредвидими дуели и доста изненади чакат феновете на бойните спортове и мощните страсти по време на SENSHI 14. Елитни бойни звезди от 16 страни ще се изправят на разгорещената сцена, с цел да премерят сили и военен дух в титанични дуели по разпоредбите KWU Full Contact. Бойната карта и описът с първенците, които ще се изправят един против различен на кръга, към момента се пазят в загадка, а уредниците издават, че публиката още веднъж ще стане очевидец на атрактивни и оспорвани дуели.

Всеки, който желае да се допре до гладиаторските борби на титаните и да се наслаждения на новото зрелищно издание на интернационалната бойна галавечер SENSHI, може да го направи от първи ред.

Билети за атрактивното бойно шоу са в продажба в мрежата на Eventim.bg.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР