Зрелищна полицейска акция се проведе тази вечер в столицата. Сапьори,

...
Зрелищна полицейска акция се проведе тази вечер в столицата. Сапьори,
Коментари Харесай

Зрелищна акция в ж.к. „Люлин“: Задържаха мъж, издирван от Интерпол

Зрелищна полицейска акция се организира довечера в столицата. Сапьори, снайперисти и следови кучета се включиха в интервенцията по залавянето на мъж, търсен от Интерпол. В продължение на часове той остана барикадиран в жилище в квартал „ Люлин “.

Десетки  служители на реда, снайперисти и представители на Специализирания отряд за битка с тероризма идват в столичния квартал „ Люлин “ към 17:00 часа. Причината – открито е местонахождението на мъж, търсен от Интерпол.

Полицаите са пускали и дрон, а в интервенцията взе участие и куче

„ Какъв е тоя човек – не го познавам. Не знам. Не знам защо става въпрос “, споделя един от живеещите в квартала. А различен добавя, че „ има доста хора, които живеят чартърен “ и по тази причина хората не ги познават.

Според източници на bTV по-рано денем въпросният мъж взе участие в злополука в София. При случая има ранен. А търсеният от Интерпол бяга и стига точно до жилището в „ Люлин “, където се барикадира.

В жилището е самичък . Заложници няма. Полицаите обаче се съмняват, че е въоръжен. Именно това постанова засиленото полицейско наличие. На терен униформените употребяват и дронове и следови кучета.

Десетки униформени, снайперисти и сапьори участваха в интервенцията

Минути преди 20:00 часа въпросният мъж е арестуван . „ Човекът е задържан, само че към сегашния миг не мога да ви дам в допълнение инфо. Има досъдебно произвеждане “, изясни Калоян Милтенов, шеф на Столична дирекция на вътрешните работи.
За какво е търсен мъжът, към този момент от полицията не споделят. При интервенцията по задържането му - потърпевши няма.

„ Използвахме помощта на СОБТ при задържането. Има си процедура по която това става “, добавя Калоян Милтенов.

През утрешния ден се чака полиция и прокуратура да дадат още информация по случая.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР